Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Copiii Maiei Morgenstern au lăsat matematica pentru teatru. ”E normal să-și caute drumul”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Copiii Maiei Morgenstern au lăsat matematica pentru teatru. ”E normal să-și caute drumul”

VIDEO EXCLUSIV/Copiii Maiei Morgenstern au lăsat matematica pentru teatru. ”E normal să-și caute drumul”

Maia Morgenstern are trei copii, din trei relații diferite. Actrița a povestit despre fiul și fica sa cea mare, care și-au ales o carieră în teatru și film, precum mama lor.

De Ana Maria Păsat,

Viața bate filmul! Ar putea spune chiar Maia Morgenstern, una dintre cele mai titrate actrițe din România. Aceasta are trei copii, cu trei bărbați, din iubirile pe care le-a trăit la maximă intensitate. Pentru toți a fost o mamă model, iar acum are numai motive de fericire. Fiul său, Tudor Aaron, este deja un regizor cunoscut, iar fiica sa cea mare, Eva Leea Cabiria, face și ea tot teatru și film. Cu alte cuvinte, în cazul său, ”așchia nu a sărit departe de trunchi”. Maia Morgenstern a povestit despre cei doi copii ai săi care-i calcă pe urme și, spune actrița, și-au ales această carieră fără ca ea să-i influențeze.

”Tudor Aaron e actor, are drumul său în teatru și film. O carieră după părerea mea, de invidiat, cu publicul său, cu amprenta pe care ființa sa artistică o lasă. Cabiria a fost chemată în echipa Teatrului Evreiesc și timp de patru ani a făcut voluntariat. A cântat, ca adolescentă, de la 14, 15 ani, cântecele pe care și le amintea și nu prea. Cabiria e studentă acum la Cluj. Evident că nu mai are timp fizic să participe la spectacolele teatrului evreiesc. Își împlinește visul, studiază, deși a absolvit Colegiul Național Mihai Viteazul cu nota 10 la matematică, la fel ca și Tudor. Studiază, apoi viața va decide”, a mărturisit actrița pentru Libertatea.

Eva Leea Cabiria, fiica Maiei Morgenstern, a ajuns studentă la Cluj după ce a absolvit în anul 2017 Bacalaureatul cu notă foarte mare.

A urcat pe scenă cu ambii copii

Maia Morgenstern a dat de înțeles că ar fi mândră ca ambii copii să o depășească.

”Și-au ales ei singuri cariera. Principala lor activitate e să contrazică tot ce face mama. Șarjând puțin, glumind, orice dascăl ar trebui să fie mândru când e depășit de disciploul său. E normal să-și caute drumul său, noi modalități de expresie”, a adăugat aceasta.

Actrița a avut ocazia să urce pe scenă cu ambii săi copii care acum îi urmează exemplul. Maia mai are o fată, Isadora Băltățeanu, acum în vârstă de 14 ani, rezultată în urma căsniciei sale cu medicul Dumitru Băltățeanu, de care a divorțat în urmă cu trei ani.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Raluca Podea se teme să-și lase fiul singur pe stradă. Locuiește în centrul Capitalei, dar zona e plină de seringi folosite pentru droguri

Close
Închide
  Close