MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Corina Caragea, cucerită de zona Moldovei. Ce a impresionat-o cel mai mult

Distribuie

Corina Caragea, cucerită de zona Moldovei. Prezentatoarea de la Pro tv a fost prezentă în studioul Libertatea, la emisiunea Trips&Tricks, unde a vorbit despre ceea ce iubește cel mai mult: călătoriile.

”În zona Moldovei, m-a frapat deschiderea și bunătatea oamenilor de acolo. La Hanul Ancuței nu am ajuns. O să îl pun  și pe el pe lista. Sunt amatoare de mâncăruri tradiționale și caut mâncare ca la mama acasă, atunci când merg în vacanță. Mi-ar plăcea ca noi românii să profităm mai mult de comorile pe care le avem. Să păstrăm aceste tradiții și să le valorificăm”, a declarat Corina Caragea  în emisiunea live Trips&Tricks.

Atunci când vine vorba despre sumele cheltuite în vacanțe, Corina Caragea este sinceră. ”Cel mai puțin am cheltuit chiar în Bulgaria. Cred că mai puțin decât în România. Mă atrag destinațiile mai puțin faimoase. Nu am fost niciodată în Albania. E de pus pe listă. Barcelona este locul meu preferat. Anul acesta mi-am făcut ziua acolo. Nu există prejudecăți. Nu se uită nimeni ciudat la tine”,  a mai adăugat ea.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Ilie Năstase, despre cum își alege ținutele și de la cine s-a inspirat. ”Dressingul meu este enorm: un pod întreg!”

 

 

Citește mai multe despre corina caragea pe Libertatea.

Comentarii