De Dana Aramă,

Corina Chiriac, care a afirmat că au existat periode în viața ei în care a trecut prin depresii crunte, a fost invitată la o emisiune la postul de radio Europa FM.

Corina Chiriac a vorbit despre dragoste, afirmând că s-a amorezat târziu, la vârsta de 26 de ani. De asemenea, celebra artistă a afirmat că nu și-ar mai dori să treacă prin stări de îndrăgosteală.

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă.

E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat.

Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie”, a declarat Corina Chiriac, a cărei mare dragoste a fost un cântăreț din străinătate.


Citește și: Funcționarii publici dau în judecată Guvernul, după transferul contribuțiilor la angajat, pentru scăderile de venituri