Mergi direct la conținut »
Corina Chiriac, despre dragoste. "E tâmpită chestia asta, nu aș mai vrea să mi se întâmple"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Corina Chiriac, despre dragoste. "E tâmpită chestia asta, nu aș mai vrea să mi se întâmple"

Corina Chiriac, despre dragoste. „E tâmpită chestia asta, nu aș mai vrea să mi se întâmple”

Celebra cântăreață Corina Chiriac a vorbit despre dragoste la o emisiune de la un post de radio.

De Dana Aramă,

Corina Chiriac, care a afirmat că au existat periode în viața ei în care a trecut prin depresii crunte, a fost invitată la o emisiune la postul de radio Europa FM.

Corina Chiriac a vorbit despre dragoste, afirmând că s-a amorezat târziu, la vârsta de 26 de ani. De asemenea, celebra artistă a afirmat că nu și-ar mai dori să treacă prin stări de îndrăgosteală.

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă.

E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat.

Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie”, a declarat Corina Chiriac, a cărei mare dragoste a fost un cântăreț din străinătate.


Citește și: Funcționarii publici dau în judecată Guvernul, după transferul contribuțiilor la angajat, pentru scăderile de venituri


 

Close
Închide
  Close