Mergi direct la conținut »
Corina Chiriac a trecut prin depresii crunte. "Am stat șapte ani în casă, aveam 98 de kilograme"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Corina Chiriac a trecut prin depresii crunte. "Am stat șapte ani în casă, aveam 98 de kilograme"

Corina Chiriac a trecut prin depresii crunte. „Am stat șapte ani în casă, aveam 98 de kilograme”

Celebra cântăreață Corina Chiriac a avut momente de cumpănă în viața sa. Ea a dezvăluit că a trecut prin momente de depresie.

De Dana Aramă,

Corina Chiriac, care recent a mărturisit cine a fost marea sa dragoste, este una dintre cele mai cunoscute artiste din România.

De-a lungul anilor, Corina Chiriac, care a vorbit despre dieta sa, a încântat generații după generații de spectatori cu melodiile sale.

Cu toate acestea, puțină lume știe că marea artistă a avut momente de depresie și a ajuns chiar să nu iasă din casă, după cum a mărturisit pentru Jurnalul național.

„Oricine poate trece prin momente din astea nenorocite de depresie când ajungi la fundul sacului. Eu ştiu exact ce înseamnă depresia, pentru că am trecut prin opt ani de depresie. Eram tot Corina Chiriac, aveam aceeaşi voce şi nu mă căuta nimeni”, spunea vedeta.

„Am avut noroc cu o verişoară şi cu câinele meu, dar am stat şapte ani în casă, aveam 98 kg, nu voiam să mă văd cu nimeni, pentru că nu aveam ce să povestesc, îmi era ruşine de cât eram de grasă, am avut noroc cu un preot care m-a salvat. Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viaţa veşnică şi ştiu că nu există final şi acolo suportăm consecinţele”, explica Corina Chiriac.


Citește și: Detalii înfiorătoare despre tatăl Alinei Pușcaș. „Avea 120 de kilograme, a ajuns la 62”


 

Close
Închide
  Close