Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Corina a făcut show în ploaie la Sibiu Fashion Days. Copiii au vrut să urce cu ea pe scenă

Corina a făcut show în ploaie la Sibiu Fashion Days.  Devenit o tradiție pentru Sibiu, Festivalul de modă Sibiu Fashion Days a încheiat cu succes și cea de-a 7 ediție. Cei mai cunoscuți designeri români și-au prezentat ultimele colecții, pe muzica artiștilor cunoscuți.

Corina a făcut show în ploaie la Sibiu Fashion Days, alături de toți cei care nu au putut rata concertul ei din Piața Mare.

Pe 13 și 14 iulie, la Sibiu, a avut loc cea de-a 7 ediție Sibiu Fashion Days, eveniment dedicat designerilor români. Noutatea din acest an a fost aceea că în ambele zile, vineri și sâmbătă, au avut loc prezentări de modă semnate de Carolina D, Andreea Veneciu, Curly Boutique, Alexandra Calafețeanu și mulți alții. Ca un făcut, și anul acesta, ploaia și-a făcut apariția în timpul defilărilor, însă asta nu numai că nu a speriat pe nimeni, dar s-a dovedit de bun augur ca să răcorească din atmosfera incendiară creată de Corina.

Fără să se gândească la make-up, la coafură sau la ținută, Corina a urcat pe scena din Piața Mare și a cântat cot la cot cu cei care stăteau în ploaie. La un moment dat, copiii și-au făcut curaj și au urcat cu ea pe scenă, pentru a o îmbrățișa și pentru a dansa alături de ea.

FOTO: Valentin Beșa

Citește și

ANALIZĂ | Parcarea în centrul Bucureștiului costă cât un salariu pe lună sau cât un Logan pe an

Close
Închide
  Close