Mergi direct la conținut »
Cornel Galeş a vândut vila în care a locuit cu Ileana Ciuculete, cu 5 zile înainte ca artista să moară. Totul a ieșit la iveală
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cornel Galeş a vândut vila în care a locuit cu Ileana Ciuculete, cu 5 zile înainte ca artista să moară. Totul a ieșit la iveală

La aproape doi ani la la moartea Ilenei Ciuculete, judecătorii au finalizat motivarea în cazul procesului pentru averea artistei, prin care fiii celebrei cântăreţe au cerut redeschiderea succesiunii şi un nou partaj. Se pare că soțul vedetei a vândut vila în care a locuit cu aceasta, cu doar câteva zile înainte ca interpreta de muzică populară să moară.

Cornel Galeş a vândut vila din centrul Capitalei în care a locuit împreună cu Ileana Ciuculete cu exact 5 zile înainte ca aceasta să moară. Actul de vânzare conţine şi semnătura regretatei interprete. Informaţia reiese din dosarul pentru averea acesteia.

Conform actelor de la dosar, imobilul a fost înstrăinat de cei doi proprietari în data de 9 martie 2017, cu exact 5 zile înainte ca Ileana Ciuculete să moară iar suma tranzacţiei a fost de 182.000 euro. A doua zi, Ileana Ciuculete a fost internată în spital iar pe 14 martie 2017, aceasta a murit. În dosar apare şi informaţia că promisiunea de cumpărare a imobilului a fost semnată pe data de 21 februarie 2017. Cornel Galeş a încasat 2.000 euro la încheierea precontractului, 3.000 euro la data încheierii contractului şi ulterior sumele de 51.500 euro şi 125.400 euro prin virament bancar, în contul propriu. Pe 5 aprilie 2017, Galeş a achiziţionat un apartament în comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos, potrivit Wowbiz.ro.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie. Coșmarul artistei a durat doar 6 zile și a început în mod ironic de Ziua Femeii, pe 8 martie. Potrivit surselor noastre, atunci, alertată de o febră care nu scădea, artista a mers la o clinică privată pentru un consult de specialitate și un set de analize. Acestea din urmă au relevat un diagnostic care interpretei i s-a părut atunci halucinant și pe care a refuzat să-l accepte – Hepatita C.

Citește și

Primăria Sectorului 5, după ce Libertatea a scris despre firma-fantomă de anvelopare a blocurilor: „Licitațiile sunt legale, primăria nu intervine în raport cu societățile care depun oferte”

Close
Închide
  Close