Mergi direct la conținut »
Primăria Sectorului 5, după ce Libertatea a scris despre firma-fantomă de anvelopare a blocurilor: "Licitațiile sunt legale, primăria nu intervine în raport cu societățile care depun oferte"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Primăria Sectorului 5, după ce Libertatea a scris despre firma-fantomă de anvelopare a blocurilor: "Licitațiile sunt legale, primăria nu intervine în raport cu societățile care depun oferte"

Primăria Sectorului 5, după ce Libertatea a scris despre firma-fantomă de anvelopare a blocurilor: „Licitațiile sunt legale, primăria nu intervine în raport cu societățile care depun oferte”

Toate procedurile de atribuire a contractelor și toate licitațiile sunt legale, răspunde Primăria Sectorului 5, după ce Libertatea a publicat o serie de materiale despre cum firma Nicoletei Diaconescu, Star Pro Center INTL, a dat lovitura la finalul anului trecut prin câștigarea unor contracte în valoare de 13 milioane de euro, pentru reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 5.

De Cristina Radu,

„Primăria Sectorului 5 nu poate și nu intervine în raport cu societățile comerciale care depun oferte în cadrul procedurilor de licitație publică. Toate licitațiile organizate de Primăria Sectorului 5 sunt în deplină conformitate cu prevederile legale. În cazul Școlii nr. 124, toate procedurile care implică reconstruirea acesteia sunt derulate de către unitatea de învățământ, ca ordonator terțiar de credite”.

Abonată la sectorul 5

Traseul Nicoletei Diaconescu a pornit de la anunțuri la ziar prin care angaja fete pentru videochat, urmate apoi de administrarea unor companii de îngrijiri medicale la domiciliu, îngrijire piscine, instalații electrice ori construcții.

De altfel, Star Pro Center INTL e o firmă abonată la sectorul 5, unde a câștigat 95% din contractele din 2017 și 2018. Cu toate că la ultimul bilanț figura cu un singur angajat, iar sediile sunt inexistente.

Pe lângă anveloparea blocurilor din sectorul 5, firma Nicoletei Diaconescu a obținut de la aceeași primărie, în 2018, și contractul pentru reconstrucția Școlii nr. 124, cea care a ars în primăvara anului trecut în urma unui scurtcircuit.

 

CITEȘTE ȘI:

Cui i-a dat primarul sectorului 5 peste 13 milioane de euro pentru anveloparea blocurilor. Traseul incredibil al femeii: în 2012 făcea angajări pentru videochat, în 2019 a pus mâna pe contract printr-o firmă-fantomă!

Cum răspunde patroana firmei care va izola blocurile din sectorul 5: „Numărul din anunțul de videochat l-am achiziționat în 2014. Și tot atunci, coincidență, am întâlnit și persoana al cărei mail apare în anunț”

Patroana de 13 milioane are off-shore în Seychelles! Libertatea continuă seria dezvăluirilor despre persoana care administrează firma ce va anvelopa blocurile din sectorul 5 al Capitalei

Close
Închide
  Close