MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Cornel Ilie îi spune «Pleacă» Antoniei! Motivul pentru care nu mai vede cu ochi buni o viitoare colaborare

Distribuie

Cornel Ilie îi spune «Pleacă» Antoniei! Solistul trupei Vunk nu mai vrea să colaboreze cu frumoasa cântăreață, deși piesa pe care au scos-o împreună în 2011 a fost un hit: «Nu cred în continuări», a spus Cornel Ilie. 

În 2011, Cornel Ilie, alături de trupa lui și de Antonia, dădea lovitura cu piesa ”Pleacă”. Oricine ar gusta dintr-un asemenea succes s-ar gândi la o reeditare a colaborării. Însă nu și Cornel.

”Pleacă” a fost o reeditare a melodiei respinse la preselecțiile Eurovision, la care Cornel a participat alături de o altă solistă. Colaborarea cu Antonia s-a dovedit de bun augur și amândoi au câștigat notorietate după ce piesa a rupt topurile.

Cu toate acestea, solistul trupei Vunk nu e dornic să colaboreze din nou cu Antonia: ”Nu ne-am propus acest lucru. Eu nu cred în continuări, într-un succes care să aibă o continuare. Succesul trebuie să rămână acolo unde a fost el”, a declarat Cornel pentru Libertatea.

Preferă vacanțele neprogramate

Altfel, de mai bine de un an jumătate, de când a devenit tată – are o fetiță pe nume Zara Ecaterina -, viața lui Cornel Ilie s-a schimbat radical. Ar vrea să aibă mai mult timp pentru familie, pentru vacanțe, însă din cauza concertelor, nu-și poate programa nimic. ”Vara pentru noi concertele apar, dispar, se programează, se anulează, sunt multe schimbări. Dacă săptămâna viitoare avem chef să plecăm, plecăm. Mi se pare mult mai interesant așa, mai spontan decât atunci când e ceva programat”, ne-a spus Cornel.

Solistul nu a ascuns nici faptul că merge pe litoralul românesc doar fiindcă este mai aproape de casă. ”La mare, la noi, merg pentru că este aproape, altfel, nu aș alege marea din România, e scump pentru nimic”, a punctat el.

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu pe Libertatea.

Comentarii