Mergi direct la conținut »
Cornelia Catanga nu se poate obișnui cu lipsa fiului ei plecat în America. “Nu am dormit 50 de ore”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cornelia Catanga nu se poate obișnui cu lipsa fiului ei plecat în America. “Nu am dormit 50 de ore”

Cornelia Catanga nu se poate obișnui cu lipsa fiului ei plecat în America. “Nu am dormit 50 de ore”

Fiul Corneliei Catanga a plecat să studieze în America, însă artista  nu se poate obișnui cu această despărțire. Mai mult, teama cea mai mare a vedetei este ca Alexandru să nu rămână definitiv acolo. În prezent, băiatul locuiește la Aura Urziceanu.

„El este unul dintre cei mai mari pianişti. Nu este înţeles aici, nu i se dă valoare. Are 21 de ani de muzică, iar la noi în casă s-a ascultat doar muzică bună. Alexandru ne-a spus că nu vrea să depindă de notorietatea noastră. Frica mea cea mai mare este să nu rămână acolo. Vă spun cu lacrimi în ochi că nu rezist. Nu pot să plec în America după el. De la graniţă nu ne mai ştie nimeni. Eu i-am făcut bagajul când a plecat, nu am dormit 50 de ore, nu ştiam ce să-i mai pun. El stă la doamna Aura Urziceanu acum. A plecat cu sufletul foarte amar”, a spus Cornelia Catanga la Antena stars.

Recent, Cornelia Catanga a trecut prin momente dificile. Cântăreața a postat un mesaj pe Facebook în care cere ajutorul prietenilor virtuali. Ea a povestit că o doamnă i-a luat telefonul pe care ea și-l uitase într-un taxi.

Citește și

Deputatul PSD Florin Iordache, pasionat de pescuit sportiv, cu gesturi de fotbalist. Ce gesturi obscene au făcut Răzvan Lucescu, Stelea, Ioan Andone sau Gigi Becali

Close
Închide
  Close