Mergi direct la conținut »
Cosmina Păsărin a anunțat pe contul de socializare că s-a căsătorit. Imaginea care i-a uimit pe toți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cosmina Păsărin a anunțat pe contul de socializare că s-a căsătorit. Imaginea care i-a uimit pe toți

Cosmina Păsărin a anunțat pe contul de socializare că s-a căsătorit. Imaginea care i-a uimit pe toți

 Cosmina Păsărin și-a surprins fanii cu o imagine și un mesaj care a lăsat loc de interpretări. Vedeta s-a amuzat pe seama fotografiei pe care a scris că s-a căsătorit cu...Shrek, personajul din filmul de animaţie.

Pe fotografie, bruneta a scris „just married” şi a stârnit o mulţime de reacţii pe internet. Recent, Cosmina a declarat că este singură și și-a spus părerea cu privire la căsătorie.

„Teoretic nu trebui să se încadreze într-un tipar anume. Trebuie să fie un om, uite, greu, să fie un om care ştie să iubească, cred că e cel mai important. Cred că de la iubire pleacă toate lucrurile astea bune pe care toţi ni le dorim de la partenerii noştri, adică nu cred că sunt singura care îşi doreşte aşa ceva de la omul de lângă”, a spus Cosmina Păsărin la Antena Stars.

Citește și

Monica Anghel a păstrat o fustă și pantaloni de când era grasă, la sfatul psihologului. Le mai probează, din când în când

Close
Închide
  Close