Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Costi Diță regretă că și-a făcut conturi pe rețelele sociale! Postările au devenit o corvoadă pentru el

Costi Diță regretă că și-a făcut conturi pe rețelele sociale! Postările au devenit o corvoadă pentru el

În 2014, Costi Diță și-a făcut cont de Facebook. Anul acesta, în martie, a cedat presiunilor prietenilor și și-a făcut și un cont pe Instagram. Iar acum, deja regretă! Actorul din “Las Fierbinți” nu e pasionat de socializarea virtuală și crede că postările zilnice sunt o pierdere de timp...

De Denisa Macovei,

Costi Diță, interpretul lui Giani din serialul de comedie “Las Fierbinți”, e de modă veche: îi place să păstreze relațiile în mediul real, nu în cel virtual.

Conturile de pe rețelele de socializare le-a făcut numai la insistențele prietenilor, după ce aceștia iau explicat că-i sunt necesare în meseria lui, mai ales pe partea de stand-up comedy, pentru că trebuie să-și anunțe spectacolele și să-și facă un pic de reclamă.

Costi Diță îi dă viață lui Giani în ”Las Fierbinți” de 16 sezoane

Așa a intrat Giani pe Facebook, în 2014, și pe Instagram, în primăvara acestui an. S-a mai împrietenit el, între timp, cu social media? Deloc! Ba chiar se plânge că au devenit o corvoadă și că nu poate înțelege cum alți colegi de-al lui își petrec atât de mult timp în acest mediu. Pentru partenerul de serial și de scenă al lui Mihai Bobonete este o pierdere de timp să se fotografieze, să se filmeze și apoi să posteze pe Instagram.

Are chiar zile în care se gândește să închidă tot, ca în urmă cu câțiva ani.

“La un moment dat, am tăiat tot. Tot ce înseamnă internet. Dar mi-am dat seama că foarte multă lume comunică prin asta, e clar”, ne povestea actorul la începutul anului.

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!
Recomandări

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!

Ca să nu ajungă la suprasaturație și decizii radicale, a decis ca, deocamdată, să posteze doar atunci când are de făcut vreun anunț – de pildă, când are spectacole de stand-up comedy – sau să pună imagini doar de pe platourile de filmare a serialului, care a ajuns la al 16-lea sezon. Asta, chiar dacă prietenii virtuali îl vor cam da “dispărut în misiune”…

Nici cu telefonul nu are o relație prea bună

Nu numai cu spațiul virtual e Costi Diță certat, ci și cu telefonul. “Eu am paranoia asta… Când sună telefonul sau îmi bipăie – sunt 7.000 de grupuri și, la un moment dat, toți comunică între ei, toți vor chestii – ajung să-l arunc!”, ne-a mărturisit el.

În perioadele mai… negre, când nu suportă soneria mobilului, preferă să comunice exclusiv prin sms cu lumea.

Close
Închide
  Close