Crina Matei, alături de copiii cu probleme. Aceasta a făcut o a doua donaţie, după ce în urmă cu mai multe săptămîni le-a adus copiilor încă 15 tablete.

Crina Matei, alături de copiii cu probleme. Gestul impresionant făcut de artistă

Crina Matei, alături de copiii cu probleme din Brașov

„Este a doua donaţie constînd în tablete şi am facut acest lucru pentru ca fiecare copil care beneficiază de serviciile Centrului de Zi de la Braşov, precum şi personalul care lucrează cu copiii, să aibă propria tabletă, în cadrul Centrului. De asemenea, înainte de Paşte, cu ajutorul unor persoane publice din Bucureşti, am achiziţionat un hoverboard freewheel pentru copiii de aici, la care s-a adăugat cîte un pachet de rechizite, jucării, hăinuţe şi dulciuri, pachet care a ţinut cont de particularităţile fiecărui copil din centru, precum şi de cele ale fraţilor sai de acasă“, a spus Crina Matei, potrivit Monitorulexpres.ro. Aceasta a postat și un mesaj pe contul de socializare.

„Minunatiile mele de copilasi de la cursul de Arta actorului pentru copii ai Asociatiei Art Respect din Brasov, in vizita la copiii din Centrul De zi Astra. O zi fantastica sub versurile lui Toparceanu”,  a scris ea pe Facebook. Crina Matei se iubește de ceva vreme cu Bogdan Zamfir.

Urmărește-ne pe Google News