MENIU CAUTĂ
21 Iul. 2018 18:12

Cristi Mitrea, despre fiul lui și al Andreei Mantea. „Privirea aia” | VIDEO

Distribuie

Cristi Mitrea este topit după fiul său și al Andreei Mantea. Luptătorul de MMA postează din ce în ce mai des  fotografii și înregistrări video cu băiețelul său.
Cristi Mitrea se afișează tot mai des în compania băiețelului său și al prezentatoarei de televiziune Andreea Mantea. Luptătorul de MMA este topit după fiul său, David, care este mai simpatic pe zi ce trece și care cucerește instant pe toată lumea cu drăgălășenia lui.

Într-o fotografie cu David pe care Cristi Mitrea a postat-o recent pe contul său de socializare, luptătorul de MMA a surprins privirea pătrunzătoare a fiului său.

„Privirea aceea ? #copilul meu #golan #ochios #david”, a menționat Cristi Mitrea în dreptul imaginii respective.

„Hai măăăăăă ??????❤”, „Cel mai frumos băiețel din câți există”, „Sunt topită după fățuca lui”, „Mor de el”, „Pur și simplu adorabil”, „Ăsta micu’… mă topește”, „seamănă perfect cu tine Cristi”, „E leit Andreea Mantea”, „Tare este frumos„,  au comentat internauții.

Il mănânc ?? #david #myson

A post shared by Cristian Mitrea (@cristianmitreamma) on


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 21 – 27 iulie 2018. Soarele va intra în zodia Leului. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă. Lună Plină în Vărsător


 

Citește mai multe despre cristi mitrea și comentariu pe Libertatea.

Comentarii