MENIU CAUTĂ
05 Iun. 2018 10:24

Cristi Mitrea, pentru prima oară la ziua fiului pe care îl are cu Andreea Mantea. „Relația pe care am dezvoltat-o cu Andreea ca să…” |FOTO

Distribuie

Cristi Mitrea a participat pentru prima oară la petrecerea organizată de ziua de naștere a fiului său și al Andreei Mantea, David.
În urmă cu câteva zile, fiul Andreei Mantea, David, a împlinit trei ani. David este rezultatul poveștii de iubire pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. După ce o perioadă îndelungată a stat departe de băiețelul lui, Cristi Mitrea a reluat legătura cu David, pe care îl iubește nespus de mult.

Cristi Mitrea a fost prezent pentru prima oară la petrecerea de ziua de naștere a fiului său și al Andreei Mantea. Prezentatoarea de televiziune și fostul ei iubit au vorbit despre fiul lor într-un interviu p-entru postul de televiziune kanal D.

Vedeta a avut ochii în lacrimi când a vorbit despre fiul ei, David.

„În anii trecuți, am făcut petrecere o dată acasă, la un an, și cea de la doi ani a fost în deplasare, pentru că mama a muncit și nu avea cum să își ia liber. A mers și David în deplasare și a fost foarte drăguț…

E ziua lui și mi se pare normal să fie (n.r. prezent și Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei), E o relație absolut normală. Se înțeleg foarte bine și asta nu face decât să mă bucure…

Când îl văd cât este de independent, mă bucur enorm. Dar în același timp mă doare, pentru că, cumva, mi-e teamă să nu se dezlipească prea repede de mine atunci când va crește. pentru că este atât de independent, Dumnezeule, de îmi vine să urlu. L-am dus la grădiniță, toți copiii plângeau, erau foarte multe mămici acolo, și numai el mi-a zis: „haide, du-te, bine, pa”. E foarte independent. pe de o parte îmi place, dar pe de altă parte mi-e ciudă. david înseamnă tot, absolut tot pentru mine”, a afirmat Andreea Mantea.


Cristi Mitrea a făcut și el declarații emoționante.

„E ziua copilului meu, e prima oară când o petrecem împreună. Este, probabil, cel mai important motiv să îmi doresc să rămână pe primul plan. Cel mai important lucru în momentul de față este David, creșterea lui, relația pe care am dezvoltat-o cu Andreea, ca să putem să-l creștem împreună în armonie. Sunt mândru de el, sunt mândru de cum a crescut. Încercăm cât mai mult posibil să avem o legătură frumoasă și să o închegăm, să fie cât mai puternică. Este un băiat foarte inteligent, cu o personalitate foarte puternică din câte am văzut până acuma. Sper să fie la fel de isteț ca mama lui și ca tatăl lui. Și să aleagă o viață liniștită, cred că este cel mai important. de la mine cred că a luat un pic din nebunia noastră.

Îl văd ca pe o persoană care cu siguranță s-ar descurca singur pe viitor în orice situație. E încăpățânat la fel ca mine, este un copil foarte frumos. seamănă cu mine, și cu mama. Momentele petrecute împreună sunt foarte drăguțe, mai ales când sauntem singuri. Altfel este foarte atașat și o iubește foarte mult pe mama lui. În secunda când suntem împreună, bineînțeles că se schimbă un pic rolurile și devina mai atașat, mai călduros față de mine. Încercăm să facem lucruri noi pe cât posibil”, a spus Cristi Mitrea.


Citește și: VIDEO/Silvia Dumitrache, activistă româncă în Italia, cunoaște bine poveștile femeilor venite la muncă și durerile 'orfanilor albi'. 'Nu știu mesaj mai dramatic decât al unui copil care se sinucide'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla!
Comentarii