Mergi direct la conținut »
Cristian Geamăn, dezvăluiri după eliminarea de la Exatlon: "Secretele Jurnalului. Am fost urcat în mașină..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristian Geamăn, dezvăluiri după eliminarea de la Exatlon: "Secretele Jurnalului. Am fost urcat în mașină..."

Cristian Geamăn, dezvăluiri după eliminarea de la Exatlon: „Secretele Jurnalului. Am fost urcat în mașină…”

Cristian Geamăn a făcut dezvăluri despre ultima zi petrecută la Exatlon, după ce a fost eliminat din competiție. El a publicat pe o rețea de socializare prima imagine făcută după ce a părăsit echipa Faimoșilor.

Cristi și-a numit postarea „Secretele Jurnalului”. Așa cum știu fanii Exatlon, Cristi a ținut un jurnal în care a scris în fiecare zi despre parcursul său în emisiunea concurs difuzată de Kanal D.

„SECRETELE JURNALULUI: Prima fotografie imediat ce am ieșit din concurs! Cum s-a terminat jocul de eliminare am fost urcat în mașină (așa cum eram, plin de nămol) și am plecat! Spre norocul meu, eram obișnuit să nu mă spal, văzând că am petrecut o bună perioadă de timp la baracă”, a scris Cristian Geamăn, pe contul său de Instagram.

Cristi Geamăn a fost eliminat de la Exatlon pe 28 octombrie, după ce a dus o luptă aprinsă cu Mirel Drăgan.


Citește și ANALIZĂ/ De ce nu poate trece România la euro în 2024. Nu mai îndeplinim criteriile, nivelul de trai e departe, infrastructura, sănătatea și educația sunt la pământ


 

Close
Închide
  Close