De Bobi Neacșu,

Filmul sud-coreean „Parasite” a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film, cea mai importantă distincţie a galei. Cristian Tudor Popescu a analizat succint pelicula la Adriana Nedelea LA FIX.

„Este o surpriză. Am declarat că este cel mai bun film al acestui an cu 24 de ore înainte, dar nu credeam că va lua premiul. Putea să ia Oscarul pentru limbă straina, dar nu credeam că cei de la Hollywood vor merge atât de departe. Este meritat premiul. Regizorul este cunoscut cinefililor. Avea o largă audienţă internaţionala cu filmul SF despre porcul uriaş, care urma să hraneasca planeta”, a comentat Cristian Tudor Popescu decizia membrilor Academiei Americane de film.

În ceea ce privește pelicula sud-coreeană, jurnalistul a afirmat că „are o componență sociala puternică”.

Este în acelaşi timp o comedie neagră, dar are şi violenţă sangeroasă, este un mixaj de genuri unic pe care îl realizează regizorul şi care ne transmite un sentiment inclasabil. E ceva între râs, plâns, cădere pe gânduri, tristeţe, şi în acelasi timp amuzament

CTP, despre Parasite:

El a precizat că filmul poate fi înțeles, fără subtitrare.

„Înţelegi ce se întamplă prin tusanţa imaginilor, uneori îngroaşă tuşele, dar pastrează un ecart mic, dar prezent tot timpul post modern, uşor suras, un făcut cu ochiul către telespectatori”, a mai spus Cristian Tudor Popescu în cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

CTP: „Aș fi dat Oscarul pentru cel mai bun actor lui Jonathan Pryce”

În ceea ce privește actorul recompensat cu premiul Oscar pentru rolul principal, el nu a fost mulțumit de alegerea lui Joaqin Phoenix, afirmând că rolul său din Joker a fost gândit să răspundă „preferințelor, criteriilor, tradițiilor Academiei Americane de Film”.

„Eu aş fi acordat premiul lui Jonathan Pryce din Cei doi Papi. Joaquin Phoenix face o performanţă remarcabilă, dar este prea demonstrativ, «uite ce bine joc eu, ce formidabil am slabit, uite cum joc si scena asta. » Este bun, dar nu reușesc să mă lipesc de personajul său”, spune CTP.

Despre premiul câștigat de Brad Pitt, el afirmă că „era timpul”.

„A fost vremea lui Di Caprio cu Revenant. Oscarul lui Pitt e meritat şi pentru acest rol în filmul plictisitor al lui Tarantino, dar şi pentru alte roluri, precum cel din Inglourious Basterds. Îi venise vremea sa fie premiat”, a conchis jurnalistul.

Vedeţi aici lista completă a câştigătorilor premiilor Oscar 2020.

Citeşte şi:

DOCUMENTE | Statul este apărat de avocați privați, banii publici sunt lipsiți de apărare! Primăriile dau sute de mii de euro către firme de avocatură, deși au compartimente juridice proprii!

Adriana Nedelea LA FIX | Filmul care a scris istorie la Oscar. CTP, despre Parasite: „Este ceva între râs, plâns, cădere pe gânduri”

Fost inspector în Ministerul Justiției din România, angajat în firma implicată într-un uriaș scandal de corupție în Tanzania. A fost suspectat și de măsluirea unei licitații la minister!

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși