MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 16:08

Cristina Mihaela Dorobanțu, vacanță bio în Viscri. A dormit în case vechi de 200 de ani

Distribuie

După două vacanțe petrecute pe Coasta de Azur și în New York, Cristina Mihaela Dorobanţu și-a rezervat ultimele zile de concediu pentru un mini-sejur într-una din cele mai frumoase și mai autentice zone din România: satul Viscri din județul Brașov.

A fost unul din visurile prezentatoarei de la Kanal D, de a petrece câteva zile în locurile în care timpul parcă stă în loc, să admire arhitectura caselor săsești, să experimenteze bucătăria locală și să se bucure de atmosfera unică a locului care l-a fascinat inclusiv pe celebrul Prinț Charles al Marii Britanii.

”Experienţa de a dormi într-una din casele săseşti recondiţionate este inedită. Eu am mai fost la Viscri, dar nu am dormit niciodată acolo. Mi-a plăcut mult casa, totul este foarte curat și amenajat cu mult bun gust. Gazdele au fost foarte amabile, pur și simplu m-am simțit ca într-un paradis rural. La polul opus față de grandoarea New York-ului, unde fusesem cu puțin timp înainte”, mărturisește prezentatoarea.

Cristina Mihaela a fost foarte impresionată de casa pe care Prinţul Charles a achiziționat-o în Viscri, de Biserica Fortificată, precum și de liniştea locului. ”Am vizitat casa Prinţului de Wales şi am fost foarte bucuroasă că am putut să văd unde îşi petrece el zilele când vine în ţara noastră. M-am plimbat mult prin sat şi recomand acest loc oricui are nevoie de linişte. Este minunat! Am vizitat şi Biserica Fortificată şi muzeul din interiorul ei. De acolo, mi-am cumpărat o ie pe care o voi asorta şi prezenta în cadrul rubricii mele ”Secrete Între Fete”. Să mă urmăriţi în fiecare miercuri!”, spune vedeta.

Cristina Mihaela Dorobantu, fosta finalistă a emisiunii-fenomen ”Bravo, ai stil”, este una din cele mai influente vedete de televiziune în social media, și realizează în prezent ”Secrete între fete”, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. În prămăvara acestui an, Cristina Dorobanțu a fost cerută în căsătorie.

Citește și

EXCLUSIV/ Inis Neziri, cântăreața din Albania care a câștigat Cerbul de Aur, are 17 ani: „Nu mi-e frică decât de Dumnezeu”

 

Citește mai multe despre Cristina Mihaela Dorobanțu și viscri pe Libertatea.

Comentarii