Mergi direct la conținut »
Cristina Șișcanu a dat jos două kilograme într-o săptămână. "Nu îmi vine să cred"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Șișcanu a dat jos două kilograme într-o săptămână. "Nu îmi vine să cred"

Cristina Șișcanu a dat jos două kilograme într-o săptămână. „Nu îmi vine să cred”

Jurnalista Cristina Șișcanu este fericită tare că a reușit să slăbească două kilograme într-o săptămână. În ultima vreme, aceasta arată din ce în ce mai bine și afișează o siluetă foarte frumos conturată.

De Dana Aramă,

Partenera de viață a fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este din ce în ce mai preocupată de felul în care arată. Jurnalista Cristina Șișcanu a trecut la regim și rezultatele nu doar că au început să se vadă, dar sunt și spectaculoase. Aceasta afișează o siluetă suplă și arată din ce în ce mai bine.

Cristina Șișcanu a fost la medicul care se ocupă de ea, unde s-a cântărit și a dezvăluit că a dat jos două kilograme într-o săptămână.

„Momentul adevărului. De șase zile țin regimul pe care mi l-a dat doamna doctor. Două kilograme și o sută de grame am dat jos în șase zile. Și nu mi-a fost foame, să știți, deloc. Nu îmi vine să cred. care e secretul?”, îi spune ea doctoriței.

„Secretul este regimul echilibrat, trei mese principale și gustările respective”, explică medicul.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.


Citește și: REPORTAJ/ Țara plânge, Guvernul minte, porcii mor! România abator (VIDEO)


 

Close
Închide
  Close