Mergi direct la conținut »
Cristina Șișcanu își pregătește fiica de sărbători. Ce reacții a provocat cu ținuta aleasă pentru micuță
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Șișcanu își pregătește fiica de sărbători. Ce reacții a provocat cu ținuta aleasă pentru micuță

Cristina Șișcanu își pregătește fiica de sărbători. Ce reacții a provocat cu ținuta aleasă pentru micuță

Jurnalista Cristina Șișcanu se pregătește de zor pentru sărbătorile de iarnă. Vedeta a început să-i aleagă fiicei sale ținute potrivite pentru Crăciun și Revelion.

De Dana Aramă,

 

Cristina Șișcanu își dorește ca fiica ei și a lui Mădălin Ionescu să arate ca o adevărată prinșesă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Jurnalista i-a ales deja prima ținută micuței Petra. Este vorba despre o rochiță de culoare neagră cu steluțe aurii, în care Petra este drăgălașă foc.

„Probăm ținutele pentru sărbatori. Aceasta e prima!”, a spus Cristina Șișcanu despre șinuta fiicei sale.

Apariția micuței i-a impresionat și pe internauți, care s-au grăbit cu complimentele la adresa Petrei.

„Frumusețe mică!”, „Foarte frumoasă!”, „E dulce”, „O scumpică”, „Seamănă cu tati, dar e frumoasă ca mami. E adorabilă!”, sunt mesajele primite de micuța Petra.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

Close
Închide
  Close