MENIU CAUTĂ
27 Aug. 2018 17:59

Cristina Șișcanu le dă peste nas criticilor ei. „Sau să îmi pun o șubă?”

Distribuie

Jurnalista Cristina Șișcanu a încercat să fie ironică la adresa celor care au criticat-o pentru aparițiile din ultima vreme.

Zilele acestea, Cristina Șișcanu a stârnit mare vâlvă și a fost aspru criticată pentru ținuta pe care a purtat-o la ceremonia de reînnoire a jurămintelor cu soțul ei, fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu.
Pentru că a slăbit foarte mult și arată din ce în ce mai bine, Cristina Șișcanu a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie. Mesajul cu care jurnalista a însoțit imaginea este unul ironic la adresa celor care au criticat-o în ultima vreme.

„În costum de baie la mare am voie? Sau să îmi pun o șubă?”, a comentat Cristina Șișcanu.


„Pentru invidioși, un nud le-ar face inima să crape”, „Doamna cristina, băgați prea mult în seamă răutățile oamenilor. Niciodată nu o să ieșiți învingătoare, lumea e prea rea”, „După unii, trebuia să îți iei paltonul”, „Cred că această postare este una în care ne iei peste picior. Nu comentez ținuta pe care ai avut-o la biserică, depinde de gust,de cultura în acest domeniu, de caracter, de curaj…etc…din punctul meu de vedere ținuta era ff frumoasă, dar eu nu m-aș fi îmbrăcat cu ea la biserică.Poporul român ortodox e mai conservator…Dar nici nu îmi permit să cert pe cineva pe un subiect atât de sensibil. Pagina de Facebook e publică, astfel că toți cei care doresc să facă un comentariu la o postare o pot face dacă păstrează un ton civilizat, echilibrat și fără să jignească. Dacă te-ar fi văzut pe stradă și in urma comentariilor le-ai fi spus ceva, era altceva. Dar dacă ai ales să postezi, ți-ai asumat asta. O doamnă, așa cum te știu, nu stă să dea replica… se uită, citește… și trece mai departe. Da, știu că te revoltă prostia, te uimește și îți vine să le pocnesti pe unele. Dar o persoană publică, o doamnă trece mai departe cu eleganța ce o caracterizează. De aceea comentariul tău de acum indirect mă jignește, poate și pe altele, de aceea rămâi așa cum te știu. Asumă-ți că nu toți facem aceleași alegeri în viață… unii te vor bârfi, alții te vor lăuda… culege ce îți place și ia în suflet doar lucrurile bune. Nu te război cu nimeni, nu încerca să dai replica, nu încerca să pui pe nimeni la punct. Și nu lua peste picior pe cei de bună credință”, „Parcă nu te afectau părerile oamenilor inculțiu”, „Dacă vrei să nu te mai vorbească lumea, nu mai posta”, „În locul tău, având în vedere reacțiile de doi bani de zilele trecute, aș fi făcut topless”, sunt câteva dintre mesajele pe care Cristina Șișcanu le-a primit de la cei care îi urmăresc activiutatea pe rețelele de socializare.


Citește și: FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii