Cristina Spătar a pus muzica pe loc secund

Încă de anul trecut, Cristina Spătar simțea nevoia de o nouă provocare profesională, așa că s-a înscris la un curs de croitorie, în speranța că va transforma acest hobby într-o afacere. Și l-a transformat, dar face pași timizi, pentru că e un domeniu în care nu răzbești ușor.

Eu chiar credeam ce auzeam pe la lume, că a pornit nu știu cine la drum cu două mașini de cusut și a ajuns milionară. Nu e deloc așa. E o muncă… ferească Dumnezeu! Este un stres continuu, nu dorm noaptea. E un business care necesită foarte multă implicare și foarte mulți bani. Tot ce câștig bag în afacerea asta și tot sper să fie din ce în ce mai bine, să facem lucruri de calitate… Eu mi-aș fi dorit să fac lucruri super, dar piața cere lucruri ieftine, așa că ne adaptăm, ne-a mărturisit cântăreața.

După nopți nedormite, ore întregi petrecute în atelier și mult stres, Cristina și-a intrat în ritm și a început, în sfârșit, să aibă vânzări. Am fost și la târguri. Îmi doresc experiențele astea, pentru că așa am luat contracte și avem acum contracte cu diverse magazine din țară. Am înțeles că ăștia sunt pașii în industrie. Lasând la o parte modelele pe care le creăm, orice comandă primim în plus se onorează, ne-a mai declarat Cristina, completând că, dacă nu ar fi făcut cursurile de croitorie, probabil ar fi renunțat de mult la această afacere:

Contează mult cursurile pe care le-am făcut. M-au ajutat să-mi fac o idee, să înțeleg că nu tot ce zboară se mănâncă. E foarte greu să intri în mașina de cusut și să poți să coși drept. Dacă înainte nu înțelegeam ce înseamnă să fii croitoreasă, acum o respect de 1.000 de ori mai mult”.

Cristina Spătar a pus muzica pe loc secund

A pus muzica pe locul doi de când și-a deschis atelierul de croitorie

De când se dedică total acestui business, Cristina a pus muzica pe locul doi. Artista a știut însă de la bun început că nu va putea renunța complet la concertele ei, așa că a așteptat să pună atelierul pe picioare, să aibă primele comenzi, ca să intre din nou în studio și să se reapuce de cântat. Chiar zilele astea m-a sunat cineva pentru un concert în Italia și îmi doresc să fac asta, pentru că am lăsat cumva muzica pe locul 2. Eu cânt și folclor, și muzică ușoară, de toate. Mi-am făcut timp și am înregistrat un single nou și sper să-i fac clip, că e greu și acolo, nu-i ușor. Și acolo trebuie bani”, a mai spus vedeta.

VIDEO: Bogdan Sorocan; FOTO: Dumitru Angelescu


EXCLUSIV/Adevăratul motiv pentru care Kanal D a renunțat la Bianca Drăgușanu. Trădare, trădare, dar să știm și noi!

Momente grele pentru Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia. Calvarul a început după ce a cumpărat o casă
PARTENERI - GSP.RO
Momente grele pentru Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia. Calvarul a început după ce a cumpărat o casă
De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Motivele aiuritoare ale crimei între interlopi
PARTENERI - PLAYTECH.RO
De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Motivele aiuritoare ale crimei între interlopi
RECOMANDĂRI