Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar își duce des copiii la mormântul bunicii lor. Cântăreața și-a pierdut mama când avea 22 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar își duce des copiii la mormântul bunicii lor. Cântăreața și-a pierdut mama când avea 22 de ani

Cristina Spătar își duce des copiii la mormântul bunicii lor. Cântăreața și-a pierdut mama când avea 22 de ani

Cristina Spătar își duce copiii la mormântul bunicii lor ori de câte ori are ocazia și o poartă drumul prin Onești. Așa păstrează ea vie amintirea mamei sale, pe care a pierdut-o când avea 22 de ani.

De Ana Maria Păsat,

Cristina a mărturisit, de fiecare data când a avut ocazia, că a avut o relație specială cu mama ei.

Vedeta a pierdut-o pe cea care i-a dat viață când avea doar 22 de ani. Femeia s-a stins după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, iar Cristina și sora ei au suferit enorm.

De când a rămas orfană de mamă, Cristina a decis să păstreze vie memoria mamei sale prin toate miloacele posibile. Ea le vorbește des celor doi copii ai săi, Aida și Albert, despre bunica pe care nu au apucat să o cunoască. Le spune că buni este în Cer și că îi vede mereu.

În plus, îi duce pe cei mici la Onești, la mormântul Angelei Spătar. La ultima vizită, Aida și Albert i-au „povestit” bunicii lor ce au făcut în ultimul timp. Au „vorbit” cu ea și i-au pus întrebări mamei lor despre aceasta.

Drumul la Onești nu a fost singurul pe care cei trei l-au făcut vara aceasta. Artista și copiii ei au petrecut mai multe zile pe litoralul românesc. Din „peisaj” a lipsit tatăl celor mici, de care Cristina a divorțat.

Cristina este nedespărțită de băiatul și fiica sa, cu care a filmat, recent, și un videoclip.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Cristina Spătar crede că Aida seamănă foarte mult cu bunica ei

Cristina, care și acum își crește copiii în casa fostului soț, le-a povestit apropiaților că fiica ei, Aida, seamănă foarte mult cu bunica sa. Mai mult, artista crede că mama sa i-a trimis-o, ca să-i amintească de ea.

Legătura vedetei cu mama ei a fost și continuă să fie foarte strânsă și după dispariția acesteia din urmă. Cristina a mărturisit că, de fiecare data când o visează, mama ei o avertizează că urmează să se întâmple ceva cu ea sau cu familia ei.

De fiecare dată când a trecut prin momente de cumpănă, Cristina a mers la mormântul mamei sale, pentru a se reculege și a se confesa. Artista spune că acolo se întărește și se încarcă cu energii pozitive.


Romanița Iovan are casa plină de icoane, cumpărate după moartea fostului său soț. Vrea să alunge duhurile rele!

Close
Închide
  Close