Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cristina Spătar își crește copiii în casa fostului soț. „Deocamdată e mai bine așa”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Cristina Spătar își crește copiii în casa fostului soț. „Deocamdată e mai bine așa”

VIDEO/ Cristina Spătar își crește copiii în casa fostului soț. „Deocamdată e mai bine așa”

O familie modernă: Cristina Spătar își crește copiii în casa fostului soț. Cântăreața și tatăl copiilor ei au ajuns la un numitor comun și au decis că, în ciuda neînțelegerilor dintre ei, Albert și Aida nu trebuie să sufere. Chiar dacă omul de afaceri este mai mult plecat, măcar copiii cresc într-un mediu care le e familiar.

De Denisa Macovei,

Cristina Spătar își crește copiii în casa fostului soț

Dacă în anii trecuți, chiar dacă nu mai formau un cuplu, Cristina și fostul soț mergeau împreună la mare pentru ca Albert și Aida să fie cu ambii părinți, anul acesta vacanța s-a tot amânat.

Cântăreața ne-a mărturisit că abia în luna august va ajunge pe litoralul românesc, fiind ocupată momentan cu afacerea cu haine pe care a demarat-o de câteva luni.

Am luat cazare, tot, abia după 10 august plecăm. Deocamdată a plecat Albert în tabără. Suntem numai eu și Aida, e ciudat de multă liniște. Cățelul, pisica, eu și Aida. E a doua oară când pleacă în tabără, al doilea an, deci nu mai plâng la despărțire. Încep să mă obișnuiesc. A luat premiul I și merita și el”, ne-a povestit Spătar, completând că află ce face fiul ei de pe site-urile de socializare.  

„Are și telefonul mobil la el că-și postează el pe Instagram, m-a înnebunit. E conectat la tot ce e nou. Nu a împlinit 9 ani și știe mai multe decât mine. Să știi că se pricepe. De sunat nu mă sună, rar de tot. El e cu jocurile, cum sunt toți copiii”.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Cristina Spătar își crește copiii în casa fostului soț

Aida nu este cu gadget-urile. Ea e cu jucăriile. Are niște bebeluși și îi cară după ea. Mai mult, orice fac eu, dacă dimineața îmi beau cafeaua și mă urc pe bandă, ea este lângă banda mea acolo, se așează pe jos, cu jucăriile ei, vorbește acolo cu ele, și nu se mișcă de lângă mine. Doarme cu mine, mănâncă cu mine, stă cu mine, e lipită de mine. Am și vrut o fată să fie mereu cu mine, pentru că Albert e numai după tatăl lui”, a mai spus Cristina.

Cristina Spătar își crește copiii în casa fostului soț

Cristina Spătar își crește copiii în casa fostului soț, ca o familie modernă

La un moment dat, Cristina și-ar fi dorit să părăseasca casa unde s-au născut și au crescut micuții, însă și-a dat seama că nu poate să-i despartă de locurile familiale, mai ales că bunicii paterni sunt aproape de ei.

Una „grande famillia”, eu cu copiii și cu bona. Bunicii stau peste drum, au casa lor, nu avem treabă. Ne vizităm. Nu m-am mutat. Deocamdată stăm acolo. Deocamdată e mai bine așa, a mai completat Spătar.

VIDEO: Bogdan Sorocan

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Antonia a învățat să facă economii din adolescență.”E bine să ai acolo un ban pus de-o parte”

 

Close
Închide
  Close