MENIU CAUTĂ

FOTO/ Cristina Țopescu, împietrită de durere la înmormântarea tatălui ei. Frații acesteia i-au fost alături

Distribuie

Cristina Țopescu, împietrită de durere la înmormântarea tatălui ei. Fostul comentator sportiv a fost înmormântat vineri, 17 mai, cu onoruri militare.

Sute de oameni l-au condus azi pe ultimul drum pe Cristian Țopescu, cel mai iubit și apreciat comentator sportiv român. Fiica acestuia, Cristina Țopescu, abia și-a stăpânit lacrimile la căpătâiul tatălui ei.

Foto: Adrian Manolache

Fostul comentator sportiv a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară.

Joi, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Cristian Țopescu a fost depus la Studioul 2 al TVR, unde zeci de persoane, de la sportivi, la oameni obișnuiți, au venit pentru a-și lua rămas bun de la renumitul comentator sportiv. Printre personalitățile care au venit să își ia adio de la Cristian Țopescu se numără -au numărat Cristian Gaţu, Ştefan Birtalan, Doina Melinte, Octavian Belu, Mariana Bitang, Radu Voinea, Constantina Diţă, Marius Urzică, Ovidiu Ioaniţoaia, Dumitru Graur, Mitică Popescu, Crenguţa Hariton.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

Citește mai multe despre Cristian Ţopescu, Cristina Ţopescu, Familie și înmormântare pe Libertatea.

Comentarii