MENIU CAUTĂ
22 Iul. 2018 10:44

Cu cine s-a distrat Bianca Drăgușanu în club. „Nu ne-am văzut de mult”

Distribuie

Bianca Drăgușanu a ales să-și petreacă seara de sâmbătă într-un club, în compania unor foarte buni prieteni.

De când s-a separat de Victor Slav, Bianca Drăgușanu este tot mai prezentă în cluburi, la distracție. Ea s-a afișat fie alături de Tristan Tate, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea după separare, fie alături de diverși amici.

Sâmbătă seara, Bianca Drăgușanu a ieșit la distracție în club alătururi de prieteni. Acolo s-a întâlnit cu Codin Maticiuc, întâlnirea făcând-o foarte fericită. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar imaginea a fost postată imediat pe rețelele de socializare de Bianca drăguțanu.
„Nu ne-am văzut de mult… dar iată-ne, aici suntem. ?? @maticiuc_codin ✅? #îmi iubesc prietenii #fericită #sâmbătă #petrecere”, a menționat Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei în care apare alături de Codin Maticiuc.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. După separare, vedeta de televiziune s-a refugiat în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: Mitică Popescu e fan declarat al Simonei Halep. ”M-am bucurat ca un copil când a câștigat!”


Citește mai multe despre Codin Maticiuc, club și distractie pe Libertatea.

Comentarii