Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu, tratată ca o regină de noul iubit. Blonda s-a dat în spectacol la mare | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu, tratată ca o regină de noul iubit. Blonda s-a dat în spectacol la mare | VIDEO

Bianca Drăgușanu, tratată ca o regină de noul iubit. Blonda s-a dat în spectacol la mare | VIDEO

Bianca Drăgușanu are parte de tot răsfățul din partea noului ei iubit, Tristan Tate.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu își petrece weekend-ul la mare, în compania noului ei iubit, Tristan Tate, și al unor prieteni. Vedeta se simte de minune în compania lui Tristan Tate și pare mai fericită ca niciodată, nici nu s-ar zice că abia ce s-a despărțit de Victor Slav.

Bianca Drăgușanu este răsfățată de Tristan, care a impresionat-o cu gestul pe care l-a făcut la mare. I-a trimis un buchet imens de trandafiri roșii. Blonda s-a lăudat imediat pe rețelele de socializare, însă reacțiile pe care le-a primit din partea urmăritorilor săi nu au fost dintre cele mai plăcute.

„Asta te face fericită? În loc să îți petreci weekend-ul cu fetița ta. Păcat. fetița ta are nevoie de mamă, nu de bone, „Te bucură orice acum, cu Victor când erai, nu te mai bucura nimic”, „Cred că ți-a făcut Slav ceva urât de tot, pentru că toată această demonstrație a ta acest lucru denotă”, i-au scris internauții Biancăi Drăgușanu.

La mare, Bianca Drăgușanu a făcut show pe o terasă, unde a fost împreună cu iubitul și amicii lor.

Îmbrăcată într-o ținută de culoare neagră, Bianca Drăgușanu a dansat, s-a mișcat languros, punându-și în valoare formele, și a fost toată numai un zâmbet, semn că e foarte fericită cu noua relație pe care o are.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de prezentatorul de televiziune Victor Slav la sfârșitul săptămânii trecute. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Sofia Natalia.

#❤️ ?? #love #lovemylife #blessed

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) on


Citește și: RETROSPECTIVĂ/ Săptămâna haosului în politică. Punct culminant în războiul lui Dragnea cu Statul Paralel


 

Close
Închide
  Close