Mergi direct la conținut »
Cu cine seamănă mezina Elenei Băsescu. "Niciun copil nu a luat multe de la mine"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu cine seamănă mezina Elenei Băsescu. "Niciun copil nu a luat multe de la mine"

Cu cine seamănă mezina Elenei Băsescu. „Niciun copil nu a luat multe de la mine”

Elena Băsescu, fata cea mică a ex-președintelui României Traian Năsescu, a dezvăluit cu cine seamănă fiica sa cea mică. De asemenea, ea a vorbit și despre ceilalți doi copii ai săi.

De Dana Aramă,

La postul de televiziune Kanal D, Elena Băsescu a făcut declarații despre familia sa. Fiica fostului președinte Traian Băsescu a vorbit la Kanal D despre fiica pe care o are cu Cătălin Tomată, Anastasia, care în iunie împlinește un an, despre Sofia și Traian Jr, dar și despre partenerul său de viață.

„Anastasia este un copil foarte vesel! E activă. Dimineața ne trezim toți la 6 și jumătate, Sofia și Traian merg la grădiniță. Ne pregătim pentru plecare. Eu îi duc la grădiniță. Îi duc la 8 și îi iau la 17. Dorm acolo, stau la grădiniță la program prelungit. Eu stau cu Anastasia cât ei sunt la grădiniță…
Ochii albaștri sunt ai tatălui meu. E copil dezvoltat, are fizionomia tatălui ei. Seamănă cu Cătălin și cu tata. Niciun copil nu a luat multe de la mine…

Sofia și Traian sunt omogeni, se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei. Au așteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia așteptau s-o cunoască”, a declarat Elena Băsescu.
Aceasta a vorbit și despre partnerul ei de viață, Cătălin Tomată.
„Are talent de afacerist, își gestionează singur afacerile. Muncește mult, îl susțin. De când a apărut Anastasia, și-a dorit să facă ceva și pentru copil, nu doar pentru el. Cele mai frumoase momente au fost la maternitate, când s-a născut Anastasia. Nu a vrut să asiste la naștere, nici eu nu mi-am dorit asta. Mi se pare ceva mult prea intim”, a comentat Elena Băsescu la emisiunea Teo Show.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Băsescu și primul pe care îl are cu Cătălin Tomată.

Citește și: Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

 

Close
Închide
  Close