MENIU CAUTĂ

Cum a sărbătorit Crăciunul Chris Hemsworth și soția sa cu origini românești, Elsa Pataky

Distribuie

Chris Hemsworth și soția sa cu origini românești, Elsa Pataky, au petrecut Crăciunul în familie și au împărtășit cu fanii lor imagini surprinse în timp ce desfăceau cadouri sau călăreau.

Unul dintre cele mai în vogă cupluri de la Hollywood, Chris Hemsworth, care a făcut furori anul acesta cu aparițiile în Thor, și soția sa, Elsa Pataky, româncă la origini, au petrecut Crăciunul în familie, fără prea mult fast, doar multă distracție alături de copiii lor, ruse și prietenii apropiați.

Atât Chris cât și Elsa au postat pe paginile lor de Instagram fotografii și filmulețe realizate zilele acestea. Iar dacă Thor și-a impresionat fanele cu o imagine în care apare fără cămașă, purtând doar o pălărie, Elsa a preferat să posteze fotrografii de grup sau momentul în care copiii ei India Rose, de 5 ani și gemenii, Sasha și Tristan, de 3 ani, desfac cadourile în casa lor din Byron Bay.

Cei doi au pus și un filmuleț în care apar împreună, îmbrățișați privind apusul.

Chris Hemsworth este căsătorit cu actrița spaniolă de origine română Elsa Pataky. Cei doi și-au făcut publică relația în septembrie 2010, iar pe 28 decembrie în același an s-au căsătorit în Indonezia.

Elsa este fiica Cristinei Pataky Medianu, un  publicist, de origine româno-maghiară. Ea s-a născut la Madrid, la 18 iulie 1976, din tata spaniol și mamă româncă. De fapt, când a debutat ca artistă, ea a preferat să preia numele mamei, Pataky. După cum singură se caracterizeaza în autobiografia ce apare pe site-ul ei oficial, „sângele meu e ca un cockteil: o măsură spaniolă, una română, ceva unguresc și… asta sunt eu!”.

Foarte putina lume știe că bunicul Elsei din partea mamei este un cunoscut actor și profesor de teatru român, Mircea Medianu, acesta fiind, de altfel și omul care i-a influențat cel mai mult copilăria.

În trecut, Elsa a fost „femeia-model” a celor de la Real Madrid. Conform cotidianului „AS”, revista FHM a ales-o pentru coperta primului număr al ediției spaniole, titrând în dreptul fotografiei acesteia „Elsa, femeia model pentru fotbaliștii de la Real Madrid”. Cu ochi albaștri, 1,70 m înălțime și dimensiuni 85-60-89, Elsa a sucit „gâturile” barbaților din Spania, la vremea respectivă, dar – dupa cum mărturisea într-un interviu acordat publicației „El Mundo” – „Pe mulți i-am cucerit cu fizicul, dar pe alții i-am îndepărtat cu mintea mea”.


Citește și: EXCLUSIV/ Carmen Brumă nu se abține de sărbători de la mâncare: ”Pot să ajung lejer și la o jumătate de cozonac într-o zi!”

Citește mai multe despre Chris Hemsworth, Elsa Pataky și Crăciun pe Libertatea.

Comentarii