Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Carmen Brumă nu se abține de sărbători de la mâncare: “Pot să ajung lejer și la o jumătate de cozonac într-o zi!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Carmen Brumă nu se abține de sărbători de la mâncare: “Pot să ajung lejer și la o jumătate de cozonac într-o zi!”

EXCLUSIV/ Carmen Brumă nu se abține de sărbători de la mâncare: “Pot să ajung lejer și la o jumătate de cozonac într-o zi!”

Adeptă a unui stil de viață sănătoasă și a unui program de mișcare susținut, Carmen Brumă face excepție de sărbători. Vedeta recunoaște că își face toate poftele culinare.

Carmen Brumă nu își calculează caloriile consumate la mesele de sărbători. A ridicat orice restricție din punct de vedere alimentar, fiind hotărâtă să se răsfețe și să se simtă bine. Asta nu înseamnă însă că silueta ei va avea de suferit după mesele copioase, întrucât antrenamentele nu lipsesc din program.

“Cred că face parte din sănătatea noastră psihică din când în când să ne mai facem poftele și cred că sărbătorile și vacanțele nu sunt pentru abstinență. Așa că filozofia mea în această perioadă este să mănânc lucrurile la care poftesc, care îmi plac din meniul de Crăciun, dar să fac mișcare în fiecare zi a acestei perioade, lucru care chiar îmi face plăcere, pentru că sportul face parte din rutina mea”, ne-a spus ea.

Evident că desertul este cel care o dă gata pe vedetă și îl consumă cu multă plăcere.

“Mănânc de Crăciun mult cozonac pentru că îmi place în mod deosebit. Pe parcursul unei zile pot să ajung lejer și la o jumătate de cozonac, e adevărat că am grijă să îl mănânc în prima parte a zilei și să fac cumva o formă de mișcare după ce am îngurcitat asemenea cantitate. În rest, nu am cine știe ce pofte. Nu îmi plac cârnații, nu îmi place toba, nici caltaboșii”, a precizat Carmen Brumă.

Mama și soacra o îmbie cu preparate tradiționale

Carmen Brumă are noroc cu cele două mame, care se întrec în pregătiri și care o răsfață cu preparate tradiționale. “Îmi place friptura. Sarmalele da, dar întotdeauna mama și mama, cele două bunici din familia noastră, au grijă să fie întotdeauna cu carne slabă, combinație între vită și mușchi de porc, și atunci nu e nicio tragedie, iar dacă sarmalele sunt și în foi de viță, îmi plac cu atât mai mult. Mănânc și salată boeuf cu foarte puțină maioneză”, ne-a mărturisit Carmen Brumă.

Și-au împărțit sarcinile de Crăciun

Și dacă mama și soacra sunt responsabile la bucătărie, Carmen a fost cea care a colindat magazinele în căutarea cadourilor potrivite pentru cei dragi. În plus, vedeta a avut angajamente profesionale, așa că a trebuit să își calculeze foarte bine timpul liber.

“Pentru mine perioada aceasta a sărbătorilor este una foarte aglomerată și slavă Domnului că este așa. Nu mă plâng, să se înțeleagă. Și atunci nu am cum să mă ocup de partea asta de gătit, dar mă ocup de tot ce înseamnă cumpărături. Și nu e ușor lucru să faci cumpărături pentru sărbători: cadouri, brad etc,  iar mama mea și mama lui Mircea se ocupă de gătit și o fac cu multă plăcere. Deja au o experiență de ani de zile și nu aș vrea să le întrerup acest bun obicei. Că e păcat să le rup ritmul femeilor, că exact când au apucat să intre așa într-o rutină și le iese foarte bine, să vin eu să le stric feng shui-ul. Fiecare gătește la casa ei și se face degustarea la noi acasă”, a declarat, pentru Libertatea, Carmen Brumă.

Citeste si: EXCLUSIV / Accidentul stilistic care a scos-o Carmen Brumă de pe “sticlă”. ”Mă spălam întruna, dar degeaba”

Close
Închide
  Close