Mergi direct la conținut »
Cum a slăbit Nidia Moculescu 10 kilograme în două luni
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a slăbit Nidia Moculescu 10 kilograme în două luni

Cum a slăbit Nidia Moculescu 10 kilograme în două luni

Nidia Moculescu, fiica celebrului compozitor Horia Moculescu, a povestit cum a reușit să slăbească 10 kilograme în două luni.

De Dana Aramă,

În urmă cu ceva timp, Nidia Moculescu s-a îngrășat 20 de kilograme în trei luni, din cuza unor pastile. Ulterior, fiica lui Horia Moculescu a reușit să dea jos 10 kilograme în două luni. Ea a explicat, pentru click.ro, cum a reșit să scape de kilograme. Nicia Moculescu a ajuns la 55 de kilograme.


„Merg de trei ori pe săptămână la sală. Am slăbit 10 kilograme în două luni cu ajutorul unei diete și a unor exerciții… Dacă vrei să slăbești este foarte important să nu sari peste mese și să nu te înfometezi. Trebuie să mănânci de trei ori pe zi și să ai două gustări. Important este să renunți complet la zahăr. Folosește ștevie, bea apă, nu sucuri, nu ceaiuri, apă și dacă îți este poftă de paste, de exemplu, ia exemplul italienilor, care mănâncă numai făinoase și sunt slabi, pentru că folosesc numai „grano duro” (grâu dur – n.r.).

În loc de dulciuri, consumă fructe și dacă trebuie neapărat să mănânci ceva dulce, alege alimente fără zahăr. Nu cred în această frică de gluten. Există intoleranță la lactoză, dar la gluten, nu am auzit pe nimeni spunând că îi ies bube dacă mănâncă o baghetă. Pâine integrală, două felii pe zi și sunt suficiente. Și așa slăbești până nu mai vrei”, a explicat Nidia Moculescu.

Citește și:

VIDEO | Povestea tristă a fetei de 15 ani din Vaslui care a murit de meningită. Boala a răpus-o la 10 zile după ce a fugit de acasă!

 
 
Close
Close
Închide