MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2019 15:11

Cum arată acum Cătălin Josan, câştigătorul concursului ”Megastar”

Distribuie

Cătălin Josan a devenit cunoscut o dată cu participarea la emisiunea de talente "Megastar", în 2006, unde a și câștigat marele premiu. Din păcate însă, tânărul artist din Republica Moldova nu avut succes pe plan muzical în România, așa că s-a întors pe plaiurile natale să facă ceea ce îi place cel mai mult.

La aproape 13 de la acest moment, Cătălin Josan are 31 ani şi o carieră de succes în lumea muzicii. Nu mai locuieşte în România, însă își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, dovada stând și în imaginile publicate pe contul de ocializare.

Cătălin Josan  a încercat, fără succes, să se impună pe piaţa muzicală din România cu piese precum „Vrei, nu vrei (eşti doar a mea)”, ”Veronica Demonica”, ”Big Brown Eyes”, la care a colaborat cu Maria Marinescu.

În 2006, cântărețul Cătălin Josan a devenit foarte vocal în urma problemelor apărute pe scena politică din Republica Moldova, țara sa natală. Cea mai importantă ‘ieșire’ a sa, l-a costat participarea la un festival important de peste Prut. Mai mulți artiști l-au susținut la acea vreme.

Citește și

Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni e tot în comă. Tatăl micuței Larisa transmite un mesaj sfâșietor, la două luni de la accident

Citește mai multe despre catalin josan și Republica Moldova pe Libertatea.

Comentarii