MENIU CAUTĂ

Cum arată Diana Belbiță îmbrăcată în rochie. Au curs complimentele la adresa ei

Distribuie

Diana Belbiță și-a atras o mulțime de like-ri din patea internauților după ce s-a afișat îmbrăcată în rochie și machiată ca la carte.

Pe Diana Belbiță fanii o știu îmbrăcată în ținute sport sau în costumele de concurs pe care le poartă în ringul de luptă.

Vedeta i-a lăsat mască pe admiratorii ei de pe rețelele de socializare după ce a publicat două fotografii în care apare îmbrăcată în rochie.


La petrecerea care a urmat după încheierea show-ului Ferma, acesta s-a dsitrat alături de colegi la un restaurant. Diana Belbiță a apărut la petrecere îmbrăcată într-o rochie asimetrică, de culoare neagră, care i-a scos în evidență formele. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale negre cu toc cui.


Diana Belbiță a fost machiată și coafată impecabil.

„Și da… uneori arăt ca o femeie.. ?‍♀️?”, a scris Diana Belbiță în dreptul fotografiilor.

„Fără cuvinte”, „Ești superbă”, „Frumoasă foc”, „O fată de nota zece, are toate calitățile”, „Câtă eleganță”, „Frumusețe rară”, au complimentat-o fanii pe sportivă.


Citește și:

„Au omorât oameni cu bună știință”! Cazul pacientei care s-a internat pentru o operație banală și a murit de pneumonie cauzată de Acinetobacter!

Citește mai multe despre diana belbita și tinuta pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii