Mergi direct la conținut »
Cum arată Diana Belbiță îmbrăcată în rochie. Au curs complimentele la adresa ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată Diana Belbiță îmbrăcată în rochie. Au curs complimentele la adresa ei

Cum arată Diana Belbiță îmbrăcată în rochie. Au curs complimentele la adresa ei

Diana Belbiță și-a atras o mulțime de like-ri din patea internauților după ce s-a afișat îmbrăcată în rochie și machiată ca la carte.

De Dana Aramă,

Pe Diana Belbiță fanii o știu îmbrăcată în ținute sport sau în costumele de concurs pe care le poartă în ringul de luptă.

Vedeta i-a lăsat mască pe admiratorii ei de pe rețelele de socializare după ce a publicat două fotografii în care apare îmbrăcată în rochie.


La petrecerea care a urmat după încheierea show-ului Ferma, acesta s-a dsitrat alături de colegi la un restaurant. Diana Belbiță a apărut la petrecere îmbrăcată într-o rochie asimetrică, de culoare neagră, care i-a scos în evidență formele. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale negre cu toc cui.


Diana Belbiță a fost machiată și coafată impecabil.

„Și da… uneori arăt ca o femeie.. ?‍♀️?”, a scris Diana Belbiță în dreptul fotografiilor.

„Fără cuvinte”, „Ești superbă”, „Frumoasă foc”, „O fată de nota zece, are toate calitățile”, „Câtă eleganță”, „Frumusețe rară”, au complimentat-o fanii pe sportivă.


Citește și:

„Au omorât oameni cu bună știință”! Cazul pacientei care s-a internat pentru o operație banală și a murit de pneumonie cauzată de Acinetobacter!

Close
Închide
  Close