Mergi direct la conținut »
Cum arată fetele impresarei Anamaria Prodan acum. O fotografie face cât o mie de cuvinte
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată fetele impresarei Anamaria Prodan acum. O fotografie face cât o mie de cuvinte

Cum arată fetele impresarei Anamaria Prodan acum. O fotografie face cât o mie de cuvinte

Cum arată fetele impresarei Anamaria Prodan. Anamaria Prodan s-a căsătorit, în 14 iunie 2008, cu Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al echipei FC Steaua București, iar împreună au un băiețel, pe Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 9 ani.

Dar Anamaria mai are două fete mai mari, din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, pe Rebecca (18 ani) și Sarah (17 ani).

Domnișoare în toată regula, nu puteau să nu își însoțească mama la un salon de coafură, acolo unde impresara a renunțat la codițele afro, tip “palmier”, care au consacrat-o ani de zile, și a apelat la ajutorul profesioniștilor, pentru un nou look.

Astfel, după ce am văzut-o pe Anamaria Prodan cu părul lung și drept, așa cum puțini și-ar fi imaginat-o vreodată, acum a încercat și varianta părului lung și ondulat.

Totuși, Anamaria Prodan a încurcat-o cu fiul său, nu cu fetele, care e gelos și vrea ca mami să fie numai a lui. Soția antrenorului Laurențiu Reghecamp are interzis la fuste scurte și decolteuri adânci.

Anamaria Prodan nu mai iese din casă decât cu acordul lui Laur junior, fiul său de 9  ani. Mai precis, Bebeto îi dă ”ok-ul” să plece la întâlniri… doar după ce-i analizează, atent, ținutele.

Revenind la fetele impresarei, iată cum arată ele.. acum la vârsta adolescenței, într-o fotografie postată pe pagina de Facebook a mamei lor, care este tare mândră de ele. Dar și de fiul ei…

Close
Închide
  Close