MENIU CAUTĂ
02 Apr. 2017 16:21

Cum arată mama lui Tudor Turcu. Artistul o aniversează astăzi pe cea mai importantă femeie din viața sa

Distribuie

Cum arată mama lui Tudor Turcu. Tudor Turcu este rocker-ul, acum în vârstă de 35 de ani, care câștiga X Factor - sezonul 2, adică ediția din 2012. Este născut în Mediaș, în județul Sibiu, pe  5 martie 1982, și e pasionat de muzica si arte plastice.

De altfel, din anul 2000, a studiat desenul si pictura în cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, secția Restaurare și Conservare Opere de Artă, iar din anul 2007 este licențiat al Universitătii de Arte și Design Cluj-Napoca, secția Pedagogia Artei, scrie muziq.ro.

Pe plan muzical, Tudor o trupă, alături de alți doi prieteni, cu care cântă în cluburile din orașul său natal.

A intrat în lumea bună a muzicii, atunci când a câștigat ediția a doua a concursurlui musical X Factor, la Antena 1. Popularitatea astfel obținută, fiind deja numit Mick Jagger de România, l-a determinat să participle de trei ori, la la Selecția Națională Eurovision, în 2013, 2015, dar și anul acesta.

În urmă cu patru ani, a participat cu primul sau single, ”Hello”, clasându-se pe poziția a șasea în finala națională Eurovision și obținând patru puncte din partea juriului și sase puncte în urma televotului.

Anul acesta, Tudor Turcu s-a calificat în preselecţia naţională Eurovision 2017, cu două piese: Limitless şi Walking în time, dar –  în finală – publicul a decis că Ilinca și Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017! Vezi cum s-a desfășurat finala Selecției Naționale Eurovision 2017.

Imediat după asta, Tudor Turcu, câștigătorul concursului X Factor 2012, a lansat noul single „Venin”.

În viața personal, Tudor Turcu are un motiv de bucurie și mândrie astăzi, de ziua mamei sale. Cu această ocazie, a marcat momentul printr-o postare emoționantă, pe pagina sa de Facebook. O fotografie cu el și mama sa, alături de mesajul ”Te iubesc MAMA! Si Mami va iubeste pe voi!”.

Citește mai multe despre tudor turcu, EuroVision și hello pe Libertatea.

Comentarii