MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2018 18:10

Cum arăta Victor Slav în copilărie. „Rahitic mai erai!”

Distribuie

Victor Slav și-a uimit admiratorii de pe internet cu o fotografie care datează de pe vremea copilăriei lui. În imagine, Victor Slav apare îmbrăcat sport, cu o rachetă și o minge de tenis în mâini. Ceea ce le-a atras imediat atenția unora dintre internauți este cât de slab era Victor Slav la acea vreme. De asemenea, au remarcat și că prezentatorul de televiziune era la fel de frumos ca și acum.

„Rahitic mai erai, măi Victoraș”, „Ai aceeași fizionomie. Succes în toate, dar mai ales în dragoste, că meriți”, „ai fost un băiețel frumos, acum un bărbat frumos! Cred că e tare mândră mama ta. Și fetița ta îți seamănă bine”, „Sofia cu tine seamănă, acum ne putem da seama bine”, „Simona halep, varianta bărbătească”, „frumușel de mic”, „Neschimbat!”, „Cu puțin noroc ai fi ajuns ca Nadal”, „copilașul de ieri, frumos, atletic, fără griji și probleme”, i-au transmis prietenii din mediul online lui Victor Slav.

 

Victor Slav este un cunoscut prezentator de televiziune de la noi. Acesta a format un cuplu alături de Bianca Drăgușanu, din relația lor rezultând o fetiță care se numește Sofia Natalia.


Citește și: GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


 

Citește mai multe despre comentarii, Copilarie, reacții și slab pe Libertatea.

Comentarii