Mergi direct la conținut »
Ce frumoasă s-a făcut fetița Biancăi Drăgușanu. Cu cine i-au spus fanii că seamănă Sofia Natalia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce frumoasă s-a făcut fetița Biancăi Drăgușanu. Cu cine i-au spus fanii că seamănă Sofia Natalia

Ce frumoasă s-a făcut fetița Biancăi Drăgușanu. Cu cine i-au spus fanii că seamănă Sofia Natalia

Fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a crescut și este din ce în ce mai simpatică. Fanii s-au grăbit să remarce cu cine seamănă Sofia Natalia.

De Dana Aramă,

În septembrie 2016, Bianca Drăgușanu a devenit mămică pentru prima dată. A adus pe lume o fetiță, Sofia Natalia, din relația cu prezentatorul de televiziune Victor Slav.

Fiica Biancăi Drăgușanu crește pe zi ce trece și este din ce în ce mai simpatică. Vedeta a postat o fotografie cu Sofia Natalia pe contul său de socializare, acolo unde prietenii virtuali au fost cuceriți de micuță și au dat like după like.


N-au lipsit nici comentariile despre Sofia Natalia, unii internauți afirmând că Sofia Natalia seamănă ba cu mama ei, ba cu tatăl său. Toți, însă, au fost de acord că fiica celor doi este frumoasă foc.

„Seamănă mai mult cu Victor . Părinți frumoși… copil frumos!”, „Ce dulce și frumoasă este!Felicitări!”, „Îți seamănă perfect fetița???, o frumusețe!!!??”, „Ce mare a crescut! E o păpușică”, „Ești adorabilă, pitico!??”,  „Cea mai frumoasă fetiță❤❤❤??”, au fost mesajele transmise de internauți.


Citește și: Cristi Minculescu nu mai are voie să folosească numele Iris. Artistul a pierdut procesul cu foștii colegi | VIDEO


 

Close
Închide
  Close