Mergi direct la conținut »
Cum a decis Andra să dea jos kilogramele în plus. “Timpul trece foarte repede“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a decis Andra să dea jos kilogramele în plus. “Timpul trece foarte repede“

Cum a decis Andra să dea jos kilogramele în plus. “Timpul trece foarte repede“

Cum a decis Andra să dea jos kilogramele în plus. Artista a mărturisit că își dorește să ajungă mai des la sala de sport, mai ales că în ultima perioadă s-a mai îngrășat.

Antrenamentul Andrei preferat este zumba, asta pentru că poate asculta muzică şi poate dansa în acelaşi timp, după cum spune tocmai ea.

“Dintre toate antrenamentele, cred că zumba este preferatul meu pentru că ascult muzică şi dansez. Timpul trece foarte repede. O să încerc să ajung la sală mai des, înainte sau după repetiţiile cu trupă, cumva să mă strecor şi printre filmări. Sunt în formă cât de cât, orice concert este pentru mine un antrenament cardio, dar am nevoie de mai mult că să dau totul pe scenă şi să scap de kilogramele în plus“, a spus Andra, conform andraonline.ro. Andra a decis că e vremea să treacă printr-o tranformare de look. Recent, vedeta  și-a tuns părul până la umeri.

Citește și

VIDEO/Ta Pinu din Malta, biserica plină de mărturii ale dorințelor împlinite. Pentru ce s-au rugat vedetele din România?

Close
Închide
  Close