Mergi direct la conținut »
VIDEO/Anamaria Prodan i-a lăsat mască pe toți. Cum s-a îmbrăcat la petrecerea VIVA! 2019. A lăsat totul la vedere
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/Anamaria Prodan i-a lăsat mască pe toți. Cum s-a îmbrăcat la petrecerea VIVA! 2019. A lăsat totul la vedere

VIDEO/Anamaria Prodan i-a lăsat mască pe toți. Cum s-a îmbrăcat la petrecerea VIVA! 2019. A lăsat totul la vedere

Anamaria Prodan a făcut senzație la petrecerea organizată de revista VIVA! cu ocazia împliniri a 20 de ani de la lansare. Evenimentul a avut loc la Clubul Diplomatic din Capitală, iar vedetele au strălucit pe covorul roșu.

Anamaria Prodan a luat parte, miercuri seara, la petrecerea VIVA!,  unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, astfel că a vrut ca prezenţa sa să fie una cu adevărat  specatculoasă și a reușit, pentru că apariția ei i-a surprins pe toți. Vedeta a ajuns puțin după ora 20.00, nu înainte de a face o oprire la salonul de înfrumusețare.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan  a îmbrăcat o rochie lungă ,  transparentă, cu mici detalii pe ea, care îi lasă la vedere lenjeria intimă. Ținuta aleasă a atras atenția tuturor, mai ales că impresara a slăbit foarte mult în ultima perioadă.

Printre vedetele invitate la petrecerea VIVA! 2019, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală, se numără Andreea Marin, Andreea Esca, Andreea Bălan, Alexandra Stan, Roxana Ciuhulescu, Alina Pușcaș, Anda Adam, Cătălin și Andra Măruță, Monica Bârlădeanu și Anca Serea.

Citește și

 
 
Close
Close
Închide