Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > GALERIE FOTO/ VIVA! a aniversat 20 de ani cu o petrecere spectaculoasă. ”Bătălia ținutelor”: vedetele, între apariții șocante și alegeri cuminți

GALERIE FOTO/ VIVA! a aniversat 20 de ani cu o petrecere spectaculoasă. ”Bătălia ținutelor”: vedetele, între apariții șocante și alegeri cuminți

Atmosferă de poveste la petrecerea VIVA! 2019. Aproximativ 100 de vedete au răspuns invitației de a participa, miercuri seara, 22 mai, la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului!

Printre vedetele invitate la petrecerea VIVA! 2019, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală, se numără Andreea Marin, Andreea Esca, Andreea Bălan, Alexandra Stan,  Roxana Ciuhulescu, Alina Pușcaș, Anda Adam, Cătălin și Andra Măruță, Monica Bârlădeanu și Anca Serea.

Oana Roman și Vica Blochina au fost printre primele vedete care au ajuns miercuri seara, la petrecerea VIVA!, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală. „Am fost prezentă la toate cele 20 de petreceri organizate de Viva. De altfel, petrecerea VIVA este un eveniment extrem de important și am fost onorată că de-alungul anilor am fost invitată la toate cele 20 de ediții”, a declarat Oana Roman pentru Libertatea.

Rând pe rând, vedetele care au răspuns invitației de a participa la petrecerea VIVA!2019 au început să sosească pe covorul roșu, puțin după ora 19.00. Au fost apariții spectaculoase și ținute care întorc toate privirile!

De exemplu, Anamaria Prodan a uimit asistența cu o rochie absolut transparentă, accesorizată doar cu paiete.

O altă apariție de senzație a fost cea a Anei Banciu, care a optat pentru o rochie lungă și strâmtă, dar complet crăpată pe lateral.

Carmen Brumă, cu o siluetă, ca de obicei, impecabilă, a ales o rochie albă, mulată, în vreme ce Cristina Șișcanu a optat pentru o ținută timp ”prințesă”. La aproape 50 de ani, Daniela Gyorfi a ales și ea o ținută extrem de îndrăzneață.  

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!
Recomandări

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!

În ciuda problemelor din viața personală, despre care Libertatea a relatat pe larg azi, Ioana Ginghină a venit la petrecerea Viva! 20 de ani. Actrița a ales să poarte o ținută roșu-aprins.

Bianca și Alex Bodi au ales să poarte negru.

Rămâneți pe Libertatea pentru a vă vedea vedetele preferate, pentru a le analiza ținutele, pentru a trage cu urechea la discuțiile dintre ele și pentru a le afla planurile de viitor. Reporterii Libertatea îi vor intervieva pe invitați, astfel că vă vom ține la curent cu toate noutățile!


Citește și: GSP: Seism în economia românească! Telekom negociază împărțirea între Orange și RCS

 

Close
Închide
  Close