Mergi direct la conținut »
Cum s-au pozat Adela Popescu și Radu Vâlcan în Egipt, alături de cei doi băieți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-au pozat Adela Popescu și Radu Vâlcan în Egipt, alături de cei doi băieți

Cum s-au pozat Adela Popescu și Radu Vâlcan în Egipt, alături de cei doi băieți

Adela Popescu și Radu Vâlcan se află zilele acestea într-o vacanță de vis în Egipt. Cei doi nu au plecat singuri, ci însoțiți de părinți și cei doi băieți ai lor, care vor petrece mai mult timp în compania bunicilor, după cum a declarat prezentatoarea tv recent.

Radu Vâlcan a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de Adela Popescu și cei doi copii ai lor. Mesajele din partea fanilor au curs lanț și le-au urat acestora vacanță plăcută.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au invitat părinţii într-o vacanţă în Egipt, în Sharm el Sheikh. Astfel că, aceștia se bucură de timpul petrecut împreună, mai ales alături de cel doi nepoţi, Andrei şi Alexandru.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2015. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Alexandru. Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua în luna decembrie a anului trecut, vedeta aducând pe lume tot un băiețel, care se numește Andrei. Acesta a fost botezat în urmă cu doar câteva zile, pe 5 mai.

Citește și

Ștefan Mandachi, afaceristul care a construit primul metru de autostradă din Moldova, conferință de presă în scaun cu rotile, alături de victime ale accidentelor rutiere

 

Close
Închide
  Close