Mergi direct la conținut »
Adela Popescu și-a botezat băiețelul. "Cei mai fericiți"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adela Popescu și-a botezat băiețelul. "Cei mai fericiți"

Adela Popescu și-a botezat băiețelul. „Cei mai fericiți”

Adela Popescu și-a botezat cel de-al doilea copil, Andrei. Pe conturile ei de socializare, vedeta a postat o fotografie de la eveniment.

De Dana Aramă,

 

„Cei mai fericiți. ❤️ #botezandrei #fiulnostru”, este mesajul cu care Adela Popescu a însoțit fotografia în care apare alături de partenerul ei de viață, Radu Vâlcan.

„Împliniți ❤️ #botezandrei”, a scris actrița în dreptul fotografiei postat pe Instagram.

„Ce bucurie!”, „Să vă trăiască sănătos și binecuvântat”, „Cei mai fericiți, cei mai împliniți și cei mai frumoși părinți când îl vedem și noi pe Andrei?”, „Să vă trăiască băiatul”, „Să vă bucurați de îngerașul vostru”, „Să fie sănătos! Și să vină și al treilea! Distracție plăcută!”, i-au transmis fanii.

„Vom face botezul la începutul lui mai, am găsit și o locație foarte frumoasă, deci treaba e stabilită. Ultima listă cuprindea aproximativ 80 de invitați, chiar mai mult decât la nuntă”, spunea Adela Popescu despre botezul celui de-al doilea copil.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2015. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Alexandru. Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua în luna decembrie a anului trecut, vedeta aducând pe lume tot un băiețel, care se numește Andrei.


Citește și:

VIDEO | Imagini terifiante! Momentul în care autocarul este răsturnat de tornadă, filmat de un pasager! „Închinați-vă și rugați-vă”

 

Close
Închide
  Close