Mergi direct la conținut »
Cum s-a schimbat viața Cameliei Potec după ce a devenit mamă. “Este o oboseală frumoasă“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a schimbat viața Cameliei Potec după ce a devenit mamă. “Este o oboseală frumoasă“

Cum s-a schimbat viața Cameliei Potec după ce a devenit mamă. “Este o oboseală frumoasă“

La începutul lunii septembrie, Camelia Potec a devenit pentru prima oară mamă, la 36 de ani. De atunci, viața sportivei s-a schimbat complet. Chiar dacă oboseala își spune cuvântul, aceasta este mai fericită ca niciodată și declară că își mai dorește copii.

„Nu ştiu dacă e chiar nevoie de felicitări, o să le transmit fiicei mele. Este extraordinar de frumos, chiar dacă este obositor. Este o oboseală foarte frumoasă. Nu ne văităm că suntem obosiţi pentru că nu avem timp. Fiecare zi este altfel, nu există monotonie. Înainte îmi spuneam că îmi doresc cun copil acum îmi pare rău că nu am avut-o mai devreme. Este un sentiment de care noi femeile avem nevoie, suntem făcute să-l trăim. Mă bucur că a venit acum şi pot spune că îmi doresc şi alţi copii”, a spus Camelia Potec la Antena Stars.

Camelia Potesc a născut pe 4 septembrie o fetiță. Fosta campioană olimpică la natație de la Atena își va boteza copilul în toamna acestui an. Nunta alături de bărbatul pe care îl iubește va avea loc în anul 2019.


Citește și

EXCLUSIV | Lorena, fiica regretatului Ilie Balaci, acuzații dure într-un interviu compleșitor: „Ministrul Sănătății s-a făcut că muncește”

 

Close
Închide
  Close