Mergi direct la conținut »
FOTO | Camelia Potec a născut o fetiță. Fosta campioană olimpică la înot, mămică pentru prima oară
Sport Libertatea > Sport > FOTO | Camelia Potec a născut o fetiță. Fosta campioană olimpică la înot, mămică pentru prima oară

FOTO | Camelia Potec a născut o fetiță. Fosta campioană olimpică la înot, mămică pentru prima oară

Anunțul că sportiva de 36 de ani a născut, marți, o fetiță, a fost făcut de Roxana Ciuhulescu, o bună prietenă a Cameliei Potec. 

Președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a devenit mama pentru prima oară. Ea a născut un copil perfect sănătos, o fetiță care a primit nota 10 din partea medicilor.

Bucurie mare astăzi! S-a născut o viitoare campioană, o fetită frumoasă ca mama ei care a primit nota 10 la naștere. 
De astăzi, prietena mea @cameliapotec a intrat în rândul mămicilor. Te îmbrățișez dragă Camelia și îi urez pruncuței viață lungă și frumoasă alături de părinții ei! 
P.S. Poate ne încuscrim, a scris Roxana Ciuhulescu pe contul ei de Instagram.

În luna iulie, fosta prezentatoare TV a adus pe lume, la o clinică privată din București, cel de-al doilea copil al ei, un băiețel care a primit numele de Cezar Ioan.

Înainte de a naște, Camelia Potec a făcut parte dintr-o delegație a Ligii Europene de Natație care a fost primită de Papa Francisc. Ea și fetița ei nenăscută pe atunci au fost binecuvântate de Sanctitatea Sa.

Fosta campioană olimpică la natație de la Atena își va boteza copilul în toamna acestui an. Nunta alături de bărbatul pe care îl iubește va avea loc în anul 2019.


INTERVIU EXCLUSIV | Nicușor Bancu, primul fotbalist care are curaj să zică lucrurilor pe nume: ”Cu Daum eram fricoși, nu atacam. Cu Mister Contra e altceva”


 

Close
Închide
  Close