Mergi direct la conținut »
Cum se menține Daniela Gyorfi în formă la 48 de ani. Nimeni nu a știut asta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum se menține Daniela Gyorfi în formă la 48 de ani. Nimeni nu a știut asta

Daniela Gyorfi are 48 de ani și e una dintre cele mai apreciate artiste de la noi.

Cum se menține Daniela Gyorfi în formă la 48 de ani. Adepta unui stil de viață sănătos, artista apelează la mici trucuri pentru a rămâne în continuare una dintre cele mai sexy apariții din showbiz.

În urmă cu ceva timp, vedeta  a ajuns pe mâinile unei nutriționiste, după ce a aflat în urma unei evaluari că are retenție de apă și că ar fi indicat să meargă la un specialist.

Cum se menține Daniela Gyorfi în formă la 48 de ani și ce decizie importantă a luat

Nu a fost niciodată carnivoră însă recent a luat o decizie care i-a schimbat viața.  S-a hotărât să integreze treptat, treptat în alimentație și carnea, indiferent că este fiartă sau la grătar.

“De o lună de zile colaborez cu o nutriționistă. Am scos băuturile acidulate, pentru că aici era o problemă pentru mine. Prima dată am fost reticentă, dar după ce am stat de vorbă cu ea și mi-am dat seama că nu îmi dă să mănânc o frunză și 3 nuci, atunci am zis că are dreptate. Eu nu am o viață ordonată și atunci mai mănânc în aeroport, mai scap la prăjituri, îmi plac și mie cartofii prăjiți, ce pot să zic? Sunt om. Trebuie să am cel puțin trei mese pe zi. Vreau să mă mențin, să mă simt bine și să mănânc cât se poate de sănătos. De săptămâna viitoare o să trec la un regim mai mult proteic”, a declarat, pentru Libertatea, Daniela Gyorfi în urmă cu doar câteva săptămâni.

Daniela Gyorfi iubește copiii, motiv pentru care, de fiecare dată când persoane apropiate ei i-au cerut să le boteze micuții, artista a acceptat cu inima deschisă.

Citește și


EXCLUSIV. Inna, dezvăluiri din anturaj. Am aflat ce face alături de echipa ei după fiecare spectacol!


 

Close
Închide
  Close