MENIU CAUTĂ
20 Iul. 2013 13:34 , de Alina Dan

Cum vede DAN DIACONESCU finalul poveştii ELODIA

Distribuie

Omul de televiziune, care a făcut o adevărată avere din cazul Elodia, a declarat azi, la RTV, că adevărata surpriză va veni abia la pronunţarea definitivă a sentinţei în acest proces.
"La finalul procesului, când Cioacă va fi condamnat definitiv, probabil la închisoare pe viaţă, o să apară Elodia şi o să ceară, împreună cu Cioacă, despăgubiri uriaşe Statului român", este de părere Dan Diaconescu.

Imperiul DD, construit din povestea spusă în sufragerie

Din cazul Elodia, Dan Diaconescu a făcut un foileton, care s-a întins pe ani de zile şi i-a adus patronului OTV câştiguri impresionante.
În doar 10 luni de la „explozia” cazului, Dan Diaconescu se lăuda cu câştiguri de patru-cinci milioane de euro.
Despre ştirea de la care a pornit totul, aflaţi AICI.

În lipsa Elodiei, Cioacă primeşte 22 de ani după gratii

După şase ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu, Tribunalul Argeş a decis, pe 2 iulie, să îl condamne pe fostul poliţist Cristian Cioacă la 22 de ani de închisoare – 21 de ani pentru uciderea soţiei sale şi un an pentru profanare.

Procurorii au cerut închisoare pe viaţă însă magistraţii l-au condamnat la 21 de ani de închisoare. Decizia Tribunalului Argeş nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti.

În România, pedeapsa maximă pentru omor este de 25 de ani.

CITIŢI ŞI:

Cristian Cioacă, condamnat la 22 de ani de închisoare!
E la zdup, dar se ţine de cioace despre traiul de la Colibaşi. Răspunsul lui Cioacă va fi băgat în enciclopedia REPLICILOR CELEBRE

Citește mai multe despre Dan Diaconescu și Elodia Ghinescu pe Libertatea.

Comentarii