MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2013 10:55 , de Geo Berciu

Dan Diaconescu s-a îmbogăţit din CAZUL ELODIA! Vezi cum a pornit totul!

Distribuie

Patronul postului OTV a povestit într-un interviu pentru Evenimentul Zilei cum a luat naştere fenomenul naţional "Elodia": "Este un talk-show interactiv, cu telefoane în direct, ca o telenovelă", recunoscând că ideea serialului "Elodia", plecată de la o ştire de trei rânduri de pe Mediafax, i-a aparţinut în totalitate.

Dan Diaconescu a reuşit să facă din acest subiect o dramă naţională, cu personaje pozitive şi negative, cu detectivi şi inculpaţi, câştigând audienţă, bani, dar şi un format pe care l-a exploatat la maxim. În doar 10 luni de la „explozia” cazului, Dan Diaconescu se lăuda cu câştiguri de patru-cinci milioane de euro.

Ştirea de la care a pornit totul

„Avocată din Braşov dată dispărută

O avocată din Braşov, soţia unui poliţist braşovean şi mamă a unui copil de doi ani şi jumătate, a dispărut de acasă în 30 august, iar joi soţul femeii a hotărât să facă publică dispariţia acesteia, transmite corespondentul Mediafax.

Elodia- Marilena Ghinescu are 38 de ani şi este avocat la Baroul Braşov.

Potrivit poliţiştilor, în 30 august, femeia a avut o altercaţie cu soţul ei, după care şi-a pus câteva bunuri personale într-o geantă şi a plecat.

De atunci, soţul şi părinţii acesteia nu mai ştiu nimic.

«Ţinuta vestimentară a persoanei dispărute nu a putut fi indicată de către soţ. Semnalmentele ei sunt 1,65-1,70 m înălţime, 50 kilograme, constituţie astenică, ochii verzi, păr vopsit negru, ondulat, iar ca semne particulare un tatuaj în zona abdominală şi două aluniţe pe spate. Imediat după sesizare au fost puse în aplicare procedurile standard de căutare şi găsire a persoanei dispărute. Ulterior şi părinţii persoanei în cauză au sesizat dispariţia fiicei lor», a declarat, într-o conferinţă de presă, comisar-şef Liviu Constantin Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov”.

Citeşte şi: IATĂ CE AVERE DEŢINE DAN DIACONESCU!

Citește mai multe despre Dan Diaconescu și Elodia Ghinescu pe Libertatea.

Comentarii