Potrivit site-ului TVR.ro, publicul va putea vota piesa preferată apelând 0900 16 09 XX (unde XX este numărul fiecărei piese în ordinea intrării în concurs) din reţelele Romtelecom, Cosmote, Orange, Vodafone sau pot trimite un SMS la numărul 1267 cu numărul piesei preferate în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, tariful fiind de 0.37 E (TVA inclus). Fiecare piesă va putea fi votată de 11 ori de pe un număr de telefon, indiferent de modalitatea aleasă (apel sau SMS).
În cazul în care vor fi efectuate mai mult de 11 votări de la acelaşi număr de telefon pentru aceeaşi piesă, apelurile vor fi taxate la tariful de mai sus, fără însă ca voturile suplimentare să fie luate în considerare.
IMPORTANT! Nu dați SMS înainte de a se anunța în direct ”Start VOT”! Mesajul va fi taxat, dar nu va fi înregistrat de sistem!
Se alege piesa care ne va reprezenta la Eurovision! Tu pe cine preferi?
Regulament vot
Telespectatorii au la dispozitie un numar de telefon alocat fiecarei piese din concurs, numar apelabil din retelele Romtelecom, Cosmote, Orange si Vodafone.
Pe langa numarul de telefon va functiona si televotul prin SMS. Puteti vota melodia favorita, trimitand prin SMS la 1267, numarul de ordine al piesei din concurs, de la 01 la 15. Numarul de SMS este valabil in Cosmote, Orange, Vodafone.
Numerele de telefon si cele de SMS vor fi afisate pe parcursul concursului. Acestea vor fi apelabile din momentul in care veti auzi: START TELEVOT, adica din momentul in care va urca pe scena primul concurent! Liniile vor fi deschise pe toata durata concursului si inca 30 de minute dupa ce si-a incheiat evolutia concurentul cu numarul 15. Dupa ce veti auzi STOP TELEVOT se va realiza un clasament in functie de numarul de apeluri si SMS-uri.
Piesa clasata
pe locul 1 – va primi 12 puncte,
pe locul 2-10 puncte,
locul 3 – 8 puncte,
locul 4 -7 puncte,
locul 5 – 6 puncte,
locul 6 – 5 puncte,
locul 7- 4 puncte,
locul 8 – 3 puncte,
locul 9 – 2 puncte,
locul 10 -1 punct.
Puteti vota o piesa, de unsprezece ori de la acelasi numar de telefon si ca tariful atat pentru apelul telefonic, cat si pentru SMS este de 0.37 Euro, TVA inclus.
DACA V-AU PLACUT DOUA SAU MAI MULTE PIESE, LE PUTETI VOTA, PE TOATE, FARA PROBLEME, CU AMENDAMENTUL CA PUTETI VOTA, ASA CUM VA SPUNEAM, DOAR DE 11 ORI, DE LA ACELASI NUMAR DE TELEFON, PENTRU O MELODIE.
Juriul de specialitate va acorda puncte de la 1 la 12.
In urma cumularii acestor puncte se va face un clasament al juriului. Astfel, melodia clasata pe primul loc va primi 12 puncte, cea de pe locul 2-10 puncte, locul 3 – 8 puncte, locul 4 -7 puncte, locul 5 – 6 puncte, locul 6 – 5 puncte, locul 7- 4 puncte, locul 8 – 3 puncte, locul 9 – 2 puncte, locul 10 -1 punct.
Punctajul obtinut in urma clasamentului juriului se va cumula cu cel obtinut in urma televotului, realizandu-se, astfel, un clasament final. Piesa care se va clasa pe primul loc va fi marea castigatoare a Selectiei nationale Eurovision 2012 si va reprezenta Romania la Baku, Azerbaidjan, in luna mai.
Daca doua melodii vor avea acelasi numar de puncte, va castiga cea care a reusit sa obtina mai multe voturi din partea telespectatorilor!
Sursă: TVR.ro

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor