Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Dan Negru a rămas fără ce l-a făcut celebru! A dat 500 de lei s-o recupereze, dar degeaba
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Dan Negru a rămas fără ce l-a făcut celebru! A dat 500 de lei s-o recupereze, dar degeaba

EXCLUSIV/ Dan Negru a rămas fără ce l-a făcut celebru! A dat 500 de lei s-o recupereze, dar degeaba

Dan Negru a rămas fără ce l-a făcut celebru: vocea lui, timbrul inconfundabil, prezentarea “strigată” a emisiunilor! Din fericire pentru el, doar temporar, dar chiar și așa, planurile i-au fost cumva încurcate.

De Ana Maria Marinescu,

Prezentatorul identificat cu Antena 1 și mai ales cu Revelioanele acestui post TV (au apărut și glume pe seama acestui fapt!) a început filmările la cel de-al nouălea sezon “Next Star” (care va fi difuzat din 16 iunie), însă nu cum și-ar fi dorit, ci… mai pe tăcute. Negru a răgușit grav din pricină că a stat în dreptul aparatului de aer condiționat.

Dan Negru a rămas fără ce l-a făcut celebru și a trebuit să reduce decibelii la 50%

Cum filmările fuseseră anunțate și toată lumea fusese convocată, inclusiv vedetele din juriu – nou-venita Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, care și-au golit agendele tocmai din acest motiv -, n-a fost chip să se reprogrameze, iar Negru a căutat soluții “de criză”. Iar cea mai la îndemână a fost și cea mai “usturătoare”: conform unor surse din echipa de producție, prezentatorul a lăsat nu mai puțin de 500 de lei la farmacie pe tot felul de leacuri menite să-i vindece gâtul inflamat și să-i redea vocea!

Problema e că s-a ales și cu buzunarul gol, și… cu vocea în piuneze. Niciunul dintre remedii nu a funcționat instantaneu, cum spera el, abia după câteva zile vedeta recăpătându-și graiul bănățean.

Prin urmare, se pare că în prima ediție a emisiunii vom avea surpriza de a vedea un Dan Negru mai puțin vocal, cu decibelii reduși la jumătate.


VIDEO EXCLUSIV/ Motivul pentru care Antonia nu are voie să mai conducă. “Trebuie să fac școala din nou”

Close
Închide
  Close