Mergi direct la conținut »
Dana Rogoz și soțul ei, probleme în Sri Lanka. Cum s-a rezolvat totul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dana Rogoz și soțul ei, probleme în Sri Lanka. Cum s-a rezolvat totul

Dana Rogoz și soțul ei, probleme în Sri Lanka. Cum s-a rezolvat totul

Zilele acestea, Dana Rogoz, băiețelul și soțul ei se află într-o minunată vacanță în Sri Lanka. Actrița a povestit cu ce probleme s-a confruntat atunci când au mers să viziteze împrejurimile.

„Azi, pe mijlocul unui drum național, s-a rupt cablul de la ambreiajul tuktuk-ului nostru. Am tras pe stânga și am oprit primul tuktuk care trecea pe lângă noi. Șoferul a înțeles imediat care e problema și l-a luat pe Radu cu el să meargă până în cel mai apropiat oraș să cumpere un cablu nou, timp în care Vlad și cu mine am așteptat cuminți în tuktuk-ul nostru. La întoarcere, șoferul s-a oferit să schimbe el cablul, că să nu mai fim nevoiți să apelăm la un service (mai ales că e duminică). A fost cât se poate de drăguț, iar la final nu voia să ne ia bani decât pe drumul lui dus-întors până în oraș. De altfel, toți oamenii cu care am intrat aici în dialog mi s-au părut săritori, prietenoși și foarte atenți cu copiii”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Recent, cctrița Dana Rogoz a povestit, pe blogul ei, despre viața ei și despre cum a încercat să facă o mulțime de lucruri încă de pe vremea când era doar un copil.

Citește și

OPINIE / „Mai multe grădinițe decât copii. Evidența Educației”. Un editorial dur împotriva ministrului Ecaterina Andronescu

 

Close
Închide
  Close