Mergi direct la conținut »
Dana Săvuică revine în televiziune. Are o rubrică săptămânală în emisiunea “Vorbește lumea” de la PRO TV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Dana Săvuică revine în televiziune. Are o rubrică săptămânală în emisiunea “Vorbește lumea” de la PRO TV

Dana Săvuică revine în televiziune, marea ei dragoste. Celebra blondă de 48 de ani, fost manechin și prima vedetă care a pozat în ediția românească a revistei Playboy, va avea o rubrică săptămânală în emisiunea “Vorbește lumea” de la PRO TV.

De Denisa Macovei,

Dana Savuica s-a intors la marea dragoste

De-a lungul timpului, Dana Săvuică a prezentat mai multe emisiuni, abordând subiecte care vizau mai mult publicul feminin. Așa se întâmplă și în cadrul rubricii pe care o are la “Vorbește lumea”, emisiunea prezentată de Adela Popescu, acum gravidă cu al doilea copil, și de Cove.

Deși apare o dată pe săptămână, Dana muncește intens pentru a realiza reportajul difuzat pe micul ecran și își alege subiecte de interes pentru publicul feminin pe care deja și l-a format. Mai precis, le vorbește telespectatoarelor despre epilarea definitivă, despre tot soiul de tratamente cosmetice sau aparaturi perfoamente pentru modelarea siluetei, asta… după ce le testează pe propria piele!

Dana Săvuică se întoarce la marea dragoste

Dana Săvuică se întoarce la marea dragoste, televiziunea 

Se pare că Dana Săvuică nu a semnat un contract de exclusivitate cu trustul din Pache Protopopescu, fiindcă atunci când îi permite timpul, se ocupă și de canalul de YouTube a unei reviste glossy din România. Ce-i drept, rubrica pe care o are în mediul online este cu și despre vedetele autohtone și nu seamănă deloc cu ceea ce face pentru emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove.

Bucuria Danei Săvuică de a reveni în televiziune este cu atât mai mare cu cât, pe lângă materialul filmat, are și apariții în platoul emisunii.


FOTO EXCLUSIV/Sandra Stoicescu bate recordul la realizarea unui make-up profesionist. „Cursa spre perfecțiune” durează 7 minute!

Close
Închide
  Close